Zakk Wylde, Joey Belladona, Nick Menza si altii te invita la Metal All Stars pe 24 martie

Dupa cum v-am spus, pe 24 martie 2014 va avea loc un eveniment unic pentru fanii metalului din Romania, in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, in care vom putea vedea pe aceeasi scena nume care au facut istorie in muzica de-a lungul anilor, intr-un show inedit. Dezlantuirea suprema va avea loc la finalul evenimentului, cand pentru prima oara starurile metal isi vor uni fortele pentru un jam de proportii. Phoenix Entertainment are onoarea de a prezenta pentru prima data in Romania, super-grupul Metal All-Stars ce uneste nume legendare ale genului, precum Phil Anselmo, Zakk Wylde, Max Cavalera sau Joey Belladona.

Evenimentul va avea loc sub forma unui mini-festival de peste patru ore in care fiecare artist va canta piesele trupei din care provine. Asadar fanii Pantera vor putea asculta pentru prima data in Romania piese clasice ale trupei precum Walk sau Cemetery Gates, datorita primei colaborari dintre Phil Anselmo si chitaristul Zakk Wylde, una mult discutata in ultimul timp, dar si unele dintre cele mai cunoscute piese Sepultura, Black Label Society, Ozzy Osburne, Anthrax, Shadows Fall, Accept, Megadeth sau Venom.
Metal All Stars la Bucuresti se anunta a fi cel mai exploziv si asteptat eveniment al anului 2014, line-upul acestuia facandu-l de neratat pentru toti fanii metal din Romania. Artistii care si-au anuntat prezenta la Bucuresti sunt:
Phil Anselmo (Pantera, Down, Superjoint Ritual etc)
Zakk Wylde (Black Label Society, ex. Ozzy Osbourne)
Max Cavalera (Soulfly, ex. Sepultura)
Joey Belladona (Anthrax)
Udo Dirkschneider (Accept, UDO)
Cronos (Venom)
Rob “Blasko” Nicholson (Ozzy Osbourne, Rob Zombie)
Brian Fair (Shadows Fall)
Matt Bachand (Shadows Fall)
Jon Donais (Anthrax, Shadows Fall)
Jasin Todd (ex. Shinedown)
Aaron Rossi (Ministry, ex. Prong)
Ross the Boss (Manowar)
Nick Menza (ex. Megadeth)
Jesse Billson (Heaven Below)
Biletele se pot cumpara din reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro, la urmatoarele preturi:
Pana la 31 decembrie 2013: 130 de lei (Normal Circle), 160 de lei (Golden Circle), 300 de lei (cu loc);
In perioada 1 ianuarie – 23 martie: 140 de lei (Normal Circle), 175 de lei (Golden Circle), 330 de lei (cu loc);
In ziua concertului: 150 de lei (Normal Circle), 185 de lei (Golden Circle), 350 de lei (cu loc).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*