WARBRINGER lucreaza la un nou videoclip

Thrasherii americani WARBRINGER lucreaza la videoclipul pentru noua piesa Shattered Like Glass de pe albumul „Worlds Torn Asunder” ce va fi lansat in data de 27 septembrie via Century Media Records.

In loc de clasica agitatie a unei cantari live intr-un depozit darapanat, cei de la WARBRINGER au abordat atmosfera horror cu ajutorul regizorului Dave Vorhes si actorului Don Danielson.

Videoclipul piesei Shattered Like Glass isi va face debutul online inainte de sfarsitul lunii.

Dupa ani de turnee, trupa WARBRINGER a devenit cunoscuta ca fiind una din cele mai muncitoare ale scenei metal, cat si  pentru reprezentatiile live total dezlantuite. „Worlds Torn Asunder” este dovada potentialului pe care l-au demonstrat trupetii in ultima perioada.

Albumul a fost produs si mixat de Steve Evetts (SUICIDE SILENCE, THE DILLINGER ESCAPE PLAN, SYMPHONY X),  iar artworkul creeat de Dan Seagrave (ENTOMBED, SUFFOCATION, MORBID ANGEL).

„Conceptul din spatele albumului „Worlds Turn Asunder” a fost declinul lumii noastre existente cauzat de rasa umana. Artworkul descrie lumea literalmente rupta si noi am vrut sa includem cadrul in univers alaturi de o forta superioara, mai intunecata ce pandeste in umbra. Am mai lucrat cu Dan Seagrave inainte pe „Waking Into Nightmares” si am fost foarte confortabili cu modul in care se exprima. El a fost artistul pentru multe trupe pe care noi le iubim si care ne-au inspirat” a declarat vocalul John Kevill.

Tracklist:

1. Living Weapon
2. Shattered Like Glass
3. Wake Up…Destroy
4. Future Ages Gone
5. Savagery
6. Treacherous Tongue
7. Echoes From The Void
8. Enemies of the State
9. Behind the Veils of Night (instrumental)
10. Demonic Ecstasy

 

Comentarii - “WARBRINGER lucreaza la un nou videoclip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*