Un nou montaj HD SIX FEET UNDER

Montajul HD al piesei Feasting On The Blood Of The Insane de la  Summer Slaughter Tour din California a fost uploadat pe capitalchaos.net. Filmarea poate fi regasita mai jos:

http://youtu.be/dMFJs69OGPw

Intervievat in legatura cu noua directie muzicala ce va fi regasita pe noul album SIX FEET UNDER, Chris Barnes a declarat: „Piesele vor fi o versiune mult mai rapida si accelerata a ceea ce a insemnat pana acum SIX FEET UNDER – temele vor fi mult mai interesante, iar refrenele salbatice vor fi presarate cu parti vocale grele si balansate. Sunt convins ca publicul va prinde interes fata de acest album-este ceva diferit, insa „amprenta” specifica trupei persista. Compozitiile vor pastra acelasi feeling, doar ca am mai adaugat ceva forta si agresivitate”.

Luna ianuarie 2011, a adus ceva schimbari in componenta trupei, Terry Butler (bass) si Greg Gall (tobe), parasind trupa – acestia au fost inlocuiti cu Matt DeVries (session bassist)-actual chitarist in CHIMAIRA- si Kevin Talley (tobe).

„Wake The Night! Live In Germany” este DVD-ul lansat de SIX FEET UNDER in data de 31 ianuarie 2011 (Europa) si 1 februarie 2011 (SUA) prin casa de discuri Metal Blade Records. Materialul contine montaje de la prestatia trupei la Party.San Open Air din Germania.

Componenta actuala a trupei este formata din :

Chris Barnes – Voce
Rob Arnold – chitara
Steve Swanson – chitara
Matt DeVries – Bass
KevinTalley – tobe

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*