Trupa Tragic lanseaza un nou EP pe 6 aprilie in Question Mark

Tragic

Duminica, 6 aprilie, dupa ora 20:00, trupa Tragic te invita la concertul de lansare al EP-ului “Cronos”. Trupele care vor deschide seara sunt Hexis (Danemarca) si Void Forger (Romania)

After: Diconnect /w Volodea Biri

Despre Tragic:

Tragic se remarcă ca fiind o trupă cu o stil diferit faţă de etichetele clasice întâlnite în rock metal. Trupa îmbină cu succes elemente de punk underground, alternative, grunge şi metal cu stiluri precum stoner şi psihedelic. Greu de catalogat, trupa şi-a denumit sound-ul propriu ca tragic metal. Formaţi în anul 2006, Tragic inseamna:

Micutu – tobe

Tavi – chitara

Lex – voce

Adrian – bass

Despre Hexis (Danemarca):

Hexis este o trupa daneza, formata in Copenhaga, ce abordeaza un mix intre hardcore si doomy black metal. Trupa a luat fiinta in 2010 si deja a sustinut peste 150 de concerte in Cuba, Islanda, Rusia, Marea Britanie si cea mai mare parte a Europei.

Despre Void Forger (Romania):

Formata in 2010, cu versuri inspirate din cultura cyberpunk, teme distopice, fantasy si  teme sociale, trupa Void Forger lanseaza in aprilie 2012 demo-ul “Ruined” ce este disponibil pentru download gratuit.

In 2013 trupa Void Forger  alaturi de trupa slovena Human Host Body a sustinut un turneu European in Slovenia, Germania, Olanda, Belgia, Elvetia si Italia.

Void Forger inseamna:

Bogdan – chitara / voce

Volodea – tobe / voce

Aurash – bass

Evenimentul va incepe de la orele 20:00, iar pretul unui bilet este de 10 lei.

Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/229293017245967/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*