tROCK – primul targ de merchandise rock si metal din Romania

tROCK

12 noiembrie 2011, orele 10.00 – 18.00, Bucuresti

HEAVEN & HELL CLUB

tROCK este oficial primul targ de merchandise rock si metal din Romania. Imaginat ca un punct de centralizare si promovare atat a produselor lansate si distribuite prin casele de discuri si distro-urile autohtone, cat si a liberului schimb de LP / MC / CD / DVD promovat de ascultatorii si colectionarii acestui gen de muzica, accesorii noi si second-hand, targul va avea loc in incinta singurului club din capitala dedicat in exclusivitate rockului, Heaven & Hell Club situat pe str. Occidentului nr.1 din Bucuresti, sambata 12 Nov 2011 intre orele 10:00-18:00.

tROCK isi propune, pe langa scopul principal, promovarea si sustinerea de activitati asociate estetic fenomenelor rock si metal, cum ar fi: literatura , hand-made si activitati promotionale, acesta fiind un prim pas al alternativei de a dezvolta o comunitate rock si in afara mediului virtual, fara a-l contesta pe acesta din urma. De aceea prezenta la acest altfel de targ este binevenita si incurajata, fiind o oportunitate de a va petrece timpul intr-un mediu deschis si placut.

Data fiind asocierea calendaristica a evenimentului cu concertul pe care legendara trupa VENOM il va sustine in seara aceleiasi zile, organizatorii va propun sa petreceti cateva ore intr-o atmosfera familiara si, de ce nu, intr-un mod nu doar placut, dar si profitabil.

Deasemenea, pentru cei veniti din provincie si aflati in cautarea unui local accesibil cu specific rock si metal unde sa-si petreaca timpul „mort” intre sosire si concert sau chiar intre concert si plecare , pozitionarea clubului Heaven & Hell in imediata vecinatate a Garii de Nord , intro zona cu cel putin 3 autogari particulare si la 5 minute de mers de voie pana la oricare din statiile de metrou Victoriei si Gara de Nord, le ofera o alternativa demna de luat in calcul, mai ales ca Heaven & Hell Club este si locatia after-party-ului oficial alaturi de trupa Venom si de celelalte trupe participante.

Participantii confirmati pana in acest moment:

Bestial Records
Beauty of Pain
Digital Records
Editura Herg Benet
R.T.M.C.
Twilight13media
Taine Rec.
Artmania
Presto Pizza
trupa Act

 Programul Heaven & Hell Club in ziua de sambata, 12.11.2011 este 10 am – 05 am .

 

Cei interesati de participarea la targ, pot contacta organizatorii la email
trock1stedition@gmail.com

 tROCK este un proiect Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha Productions, recomandat de Metalhead.ro, alaturi de care au ales sa participe labeluri, agentii de booking, edituri si persoane independente din intreaga tara.

 

Sursa : Axa Valaha Prods.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*