Trailerul DVD-ului „Defining The Faith”, al trupei TERROR

Pe data de 1 noiembrie 2011 TERROR va lansa „Defining The Faith„, DVD ce va face parte din editia de lux imbunatatita, a celui mai recent material al trupei, „Keepers of The Faith„. Produs si editat de Carlo Oppermann si Ambitious.Films, DVD-ul va contine montaje din trei show-uri in locatii total diferite: club, sala mare si un festival european. Show-urile au fost filmate la Mach 1-Festival Montabaur (24 iunie), Cafe Central-Weinheim (28 iunie), Essigfabrik-Koln (29 iunie).

Setlist-ul DVD-ului va fi:

01. Stick Tight
02. Out Of My Face
03. One With The Underdogs
04. Push it Away
05. Never Alone
06. Lowest Of The Low
07. Betrayer
08. Spit My Rage
09. Always The Hard Way
10. Keep Your Mouth Shut
11. Hell And Back
12. Life & Death
13. You’re Caught
14. You’re Enemies Are Mine
15. Overcome
16. Keepers Of The Faith

„Defining The Faith” contine si un documentar al turneului european, insotit de interviuri cu trupa, montaje din backstage si clipurile oficiale de pe noul album: „Stick Tight”, „Keepers Of The Faith”, „Return To Strength” si „You’re Caught”. Ca bonus pe acest DVD, se va regasi si making-of-ul celui mai recent clip TERROR – „You’re caught”.

Trailer-ul DVD-ului poate fi urmarit mai jos:

Toamna aceasta TERROR vor sustine turneul „God Damn”, alaturi de STRAY FROM THE PATH, THE ACACIA STRAIN si HARM’S WAY.

„Keepers Of The Faith”, cel de-al saselea album al hardcoristilor, a fost vandut in 2500 de exemplare in Statele Unite, in prima saptamana dupa lansare si s-a clasat pe locul unsprezece in Top New Artist Albums, top ce clasifica cele mai bine vandute albume.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*