Tombola cu premii la concertul GRIMEGOD, GOTHIC, ABIGAIL si L.O.S.T din Bucuresti

Vino sambata la concertul GRIMEGOD, GOTHIC, ABIGAIL si L.O.S.T din Ageless Club si participi automat la o tombola cu peste 25 de premii!
Bestial Records prezinta: sambata 2 iunie 2012, Metal Under Moonlight editia a XXIX-a. Patru formatii cu vechime in undergroundul autohton: GRIMEGOD (Arad), GOTHIC (Petrosani), ABIGAIL si L.O.S.T. (Bucuresti).
Inainte de concert, in pauzele dintre formatii si la finalul showului vom organiza 5 trageri la sorti cu peste 25 de premii. Toti participantii la concert, in urma achizitionarii biletului de intrare, vor avea sansa sa castige urmatoarele premii, din partea trupelor participante:
-doua tricouri Grimegod (model nou!)
-doua tricouri Gothic (model nou!)
-doua CDuri Abigail
-doua tricouri Abigail
-cinci CDuri L.O.S.T.
Zilele urmatoare vom anunta inca o serie de premii tentante si neasteptate, din partea organizatorilor si a clubului!

GRIMEGOD (psychedelic downtempo death metal/Arad)
Una din cele mai vechi formatii romanesti de metal greu ajunge pentru prima data la Bucuresti, dupa o pauza de mai bine de un an. In cei peste 20 de ani de activitate Grimegod a impartit scena cu trupe de calibru, precum Tiamat, Crematory, Nevergreen, Mystic Circle, The Haunted, Destruction, timp in care a lansat si 4 albume. Primul se numeste „Under the Sad and Silent Sky”, a fost produs in 1995, iar pe 2 iunie va fi prezentat intr-o noua maniera, la Ageless Club.

GOTHIC (gothic death metal modern/Petrosani)
Singura trupa romaneasca pe scena Wacken Open Air 2012! Avand la activ peste 400 de concerte in cele doua decenii scurse de la infiintare, Gothic este de departe o trupa extrem de bine primita in capitala. Cu o noua componenta si cu un set solid de piese proaspete, Gothic va prezenta in premiera cel de-al treilea album, „Expect The Worst”, prevazut sa apara in doar cateva saptamani.

ABIGAIL (doom death metal/Bucuresti)
Cea mai longeviva formatie de doom-death din Romania, Abigail, va avea prima aparitie scenica in fata fanilor bucuresteni, in acest an. Cu o directie muzicala care a trecut prin multe metamorfoze de-a lungul anilor, dar care a ramas tot timpul proaspata si originala, Abigail a aparut mereu pe scena alaturi de cele mai selecte gasti metal (Katatonia, Lake of Tears, Ava Inferi, Cynic si Testament fiind cele mai sonore nume in zona nobila a rockului). Formatia promite un setlist adaptat la contextul evenimentului si ne pune la incercare curiozitatea, promitand ca vor folosi in premiera in Romania instrumente atipice pentru Abigail.

L.O.S.T. (melodic death metal/ Bucuresti)
Desi este cea mai tanara trupa din cele 4 care vor sustine recitaluri pe 2 iunie la Ageless Club, L.O.S.T. este cea care vine cu cele mai solide nume de afara alaturi de care a prestat. Pornind de la exceptionalul concert din 2006 cand, la doar doi ani de activitate L.O.S.T. deschidea concertul Obituary, mii de spectatori aveau sa-i mai vada pe scenele mari, alaturi de Behemoth, Dismember, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom si Hammerfall.

Evenimentul va avea loc sambata 2 iunie 2012, ora 19.00 in clubul AGELESS.

Pret bilet: 20 lei (biletele se achizitioneaza numai in seara concertului, la club)

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*