SPIRITUAL RAVISHMENT confirmati pentru Mighty Owl Festival 2012

Mighty Owl Productions revine in 2012 cu o noua editie Mighty Owl Festival, eveniment ce va avea loc in data de 11 iulie la Bucuresti. SPIRITUAL RAVISHMENT este al doilea nume confirmat pentru acest eveniment.

Trupa cu cea mai rapida evolutie din subteranele scenei transilvanene de metal extrem si cu cea mai diversa combinatie etnica din undegroundul romanesc (doi romani, un maghiar si un sirian) revine pe scena din Capitala pentru a prezenta atat piese de pe debutul intitulat Children Of The Atom – unul din cele mai apreciate lansari discografice autohtone ale anului 2010 – precum si compozitii extrase de pe viitorul material discografic.
Avand in palmares concerte alaturi de ORIGIN, PSYCROPTIC, LENG TCHE, MISERY INDEX, DECAPITATED, LIVIDITY, HATE sau GOD DETHRONED precum si aparitii in afara tarii, SPIRITUAL RAVISHMENT este un nume ce nu are cum sa dezamageasca.
Urmand succesul editiei din 2011 (unde headlineri au fost DECAPITATED), Mighty Owl Festival 2012 isi propune sa extinda atat calitatea cat si notorietatea formatiilor participante.
Evenimentul va avea loc in Club Fabrica din Bucuresti. Detalii despre bilete si trupe vor urma in urmatoarele saptamani.
Pana in acest moment sunt confirmate urmatoarele:
BENIGHTED
SPIRITUAL RAVISHMENT

Sursa: metalhead.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*