Schimbari de componenta in CAP DE CRANIU

 

Formatia bucuresteana CAP DE CRANIU are o noua componenta. Astfel, alaturi de chitaristul Calin Raduta si de tobosarul Razvan Raduta Penda au fost cooptati in formatie vocalistul Mihai Ionescu (ex-DAYS BEFORE DISSAPERANCE) si basistii Robert „Sep” Pieptan (TAINE, ex-ABIGAIL, ex-IRKALLA) si Paul Nicolae (ex-DAYS BEFORE DISSAPERANCE, ex-PROOF).

Primul album de studio al trupei va purta numele „I’ll Kill If I Live” si este prevazut a fi lansat la inceputul anului 2012
prin intermediul Metalfan Records Division. Albumul va fi lansat intr-o versiune de carcasa jewelcase ce va contine un booklet intr-un format special, grafica fiind semnata Calin Raduta, liderul trupei si principalul compozitor CAP DE CRANIU. Mai jos puteti vedea videoclipul piesei I’ll Kill If I Live:

Filmarile pentru videoclipul piesei I’ll Kill If I Live au fost realizate de Razvan Raduta-Penda (CAP DE CRANIU, H8, NIGHTPRAY, KANDAON) si de Valeriu Catalineanu de la Ouroborus Studio.

Serban Ionut-Georgescu, basistul grupului constantean WHITE WALLS declara urmatoarele cu privire la CAP DE CRANIU: „Uite inca o trupa din Romania care se incapataneaza sa nu sune ‘a Romania’.”

Shole, vocalistul trupelor CRIZE si SHESDEAD a declarat cu privire la CAP DE CRANIU urmatoarele: „E clar o dovada de metal romanesc ce cea mai buna calitate, comparabil cu orice trupa celebra de gen din lume.”

Pentru mai multe detalii privind activitatea celor de la CAP DE CRANIU, puteti accesa pagina oficiala de Facebook a trupei.

Sursa: Calin Raduta (CAP DE CRANIU) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*