Noi trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2013

Durata primei editii a festivalului Rockstadt Extreme se extinde: interesul foarte mare al publicului pentru singurul festival de metal extrem din Romania i-a determinat pe organizatori sa dea startul Rockstadt Extreme cu o zi mai devreme decat planificasera initial, adica pe 29 august.
Desi a pornit la drum in forma unui eveniment de doua zile, editia intai a festivalului va insuma 3 zile de sonoritati grele: daca numele care vor urca pe scena pe 30 si 31 august sunt deja cunoscute, joi 29 august iubitorii metalului extrem sunt asteptati la Rasnov, pentru o seara de metal „made in Romania,” alaturi de: Trooper, Gothic, Abigail, Roadkillsoda, Days of Confusion, Goodbye To Gravity si Reborn.
Pretul biletelor si abonamentelor ramane neschimbat. Cei care deja au intrat in posesia unui abonament la Rockstadt Extreme Fest vor beneficia de acces in zona festivalului si in data de 29 august.  Accesul in camping este gratuit pentru oricine detine un abonament sau bilet valid.  Pentru cei care nu mai au rabdare pana in august, distractia incepe mai devreme, in  clubul Private Hell din Bucuresti. O serie de 4 warm up party-uri dedicate evenimentului vor avea loc pe parcursul lunilor iunie si iulie. Fiecare seara Rockstadt Extreme Warm Up va insemna  intalnire muzicala cu trupele ce vor concerta in ultimul week-end din august la Rasnov. La fiecare reuniune organizatorii pun la bataie 4 abonamente, care vor fi acordate prin tragere la sorti. Primul party este programat pe 14 iunie, iar urmatoarele vor avea loc pe 28 iunie, 12 iulie si 26 iulie.
Trupele care au fost deja confirmate sunt: GOJIRA (Franta), PRIMORDIAL (Irlanda), NAPALM DEATH (Anglia), SEPTICFLESH (Grecia), DECAPITATED (Polonia), CARACH ANGREN (Olanda), TEXTURES (Olanda), INDIAN FALL (Ro), BUCOVINA (Ro), DELIVER THE GOD (Ro), FALSE REALITY (Ro) si CODE RED (Ro), KROW (Brazilia), SPIRITUAL RAVISHMENT (RO), ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*