Rock Legends Festival – astazi, 5.11.2011, ora 18.00 – reguli de acces

ROCK LEGENDS

5 noiembrie 2011, ora 18.00

Arenele Romane -Bucuresti

Astazi se desfasoara la Bucuresti, in cortul special amenajat si incalzit de la Arenele Romane, prima editie a Rock Legends Festival, avand ca headliner legendara trupa thrash metal germana SODOM, alaturi de care vor concerta NADIMAC din Serbia, respectiv SINCARNATE si L.O.S.T. din Romania. Biletele se gasesc astazi, 5 noiembrie 2011, doar la casa de bilete de la Arenele Romane din Bucuresti, la pretul de 85 lei, de asemenea fiind disponibile abonamente care permit accesul atat la concertul SODOM, cat si la cel al britanicilor de la VENOM de sambata viitoare, la pretul total de 120 lei.

Regulile de respectat cu ocazia acestui eveniment sunt legate in primul rand de confortul si securitatea dumneavoastra, astfel este interzis accesul cu sticle, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi. In caz de ploaie va rugam sa folositi pelerine, acccesul cu umbrele in locatia evenimentului fiind interzis.

Este interzis accesul cu aparate foto profesionale si camere video sau cu aparate de inregistrare audio si video. Sunt exceptate de la regula, aparatele foto de tip compact, gen sapuniera.

Accesul se va face in locatia evenimentului incepand cu ora 18.00. Primele trei trupe vor sustine recitaluri de 30 de minute, urmand ca in jurul orei 21.00 headlinerul SODOM sa urce pe scena pentru un recital care se va intinde pe 90 de minute si care va include in primul rand toate piesele clasice ale faimosului band german, cat si mai multe piese de pe ultimul album de studio al trio-ului.

Pentru o desfasurare perfecta a evenimentului, de securitate se vor ocupa prietenii si partenerii nostri din echipa Blackhawk Security.

Rock Legends este o productie Big Name Entertainment si Axa Valaha Productions si, in parteneriat cu promoterul si impresarul Niki Constantinescu.

Sursa: Axa Valaha Prods.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*