Randy (LAMB OF GOD) despre atacurile teroriste din 11 septembrie

Ieri (11 septembrie 2011) s-au implinit zece ani de la atacurile teroriste de la World Trade Center si Pentagon, ce au marcat istoria Americii. Randy Blythe, frontman-ul trupei LAMB OF GOD, a impartasit fanilor si nu numai , prin intermediul Twitter, cateva amintiri si pareri despre ceea ce a insemnat dezastrul din 11 septembrie pentru el:

„Cu zece ani in urma, m-am trezit ca de obicei, mi-am savurat cafeaua si m-am indreptat spre locul meu de munca de atunci (restaurantul Avalon, Richmond, Virginia) – eram intr-o stare foarte buna pana cand m-am intalnit cu prietenul meu, Steve (originar din New York) care mi-a dat oribila veste. Ma uitam la acea imagine cu avioanele ce intra in turnuri iar si iar, incercand sa nu accept sau sa cred ceea ce vedeam. In ziua aceea, eu si colegii mei nu am deschis restaurantul – ne uitam impietriti la televizor. A fost cumplit pentru mine…Multe lucruri urate s-au intamplat dupa 11 septembrie, dar atunci, dupa dezastru, intre noi americanii a fost o unitate si un spirit de infratire mult mai inchegat. Am calatorit adesea alaturi de trupa mea in jurul lumii si nicio tara nu poate inlocui in inima mea U.S.-suntem o natiune puternica formata din FOARTE multi oameni – asta ar trebui sa fie principalul nostru gand, nu dezastrul ce ne-a cutremurat tara acum 10 ani.

Acum, 11 septembrie 2011 ma aflu in New York si imi beau cafeau, apoi voi merge la lucru, la fel ca in 2001. Inainte de asta voi trece pe la Ground Zero pentru a-mi aduce un omagiu […] trebuie sa fim uniti, fiti buni unii cu altii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*