Programul concertului SMALLMAN si KAYNO YESNO SLONCE la Bucuresti

Mighty Owl Productions prezinta pe 8 aprilie o seara cu adevarat speciala, o reuniune a trei stiluri unice prezentate de trei formatii din Bulgaria. SMALLMAN, KAYNO YESNO SLONCE si 4? vor concerta duminica, 8 aprilie in Club Fabrica din Bucuresti.

13 muzicieni din Bulgaria vin la Bucuresti pentru a oferi publicului roman o seara in care alternativul va cunoaste partea experimentala a muzicii, puternice infuente etnice si folk dar si post-rock.

Cimpoaie, percutii, caval, sitar, tamba si tambura, acestea sunt doar cateva din instrumentele unice pe care le veti audia duminica seara…toate acestea imbinate cu sonoritati alternative ce duc puternic cu gandul la ce inseamna TOOL sau A PERFECT CIRCLE.

Fiecare trupa va avea un recital de minim 60 de minute astfel ca evenimentul se va desfasura dupa urmatorul program:

4? (post-rock): 20:30 – 21:30
KAYNO YESNO SLONCE (experimental/folk): 21:45 – 22:55
SMALLMAN (ethnic/alternative metal): 23:15 – 00:25

SMALLMAN este considerata una din bijuteriile Europei de Est, amestecul sonoritatilor art rock si alternative metal cu instrumentele etnice tranformand muzica trupei intr-o adevarata experienta.

KAYNO YESNO SLONCE este cu adevarat o calatorie, atat muzicala cat si spirituala. Un colectiv a carui scop este explorarea sentimentelor umane. Formatia va prezenta publicului o muzica cu adevarat inedita, o explorare a sufletului prin intermediul sonoritatilor experimentale, folk si ambientale.

Concertul va fi deschis de un alt grup bulgar intitulat 4?.

Pretul unui bilet va fi de 20 de lei si se va putea gasi doar la intrarea in Club Fabrica.
Un eveniment prezentat de Mighty Owl Productions si Club Fabrica.

sursa: Mighty Owl Productions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*