Lineup-ul complet si locatia November to Dismember Metal Fest 2013

Mai sunt numai 40 de zile pana la prima editie a November to Dismember Metal Fest, iar  line-up-ul pentru anul 2013 este complet, locatia din acest a festivalului a fost confirmata, este vorba de FUSION ARENA (skatepark & urban club) din Bucuresti, in apropiere de Piata Alba Iulia, pe str. Traian Popovici 79-91, un club cu profil industrial, capabil sa gazduiasca 1000 de persoane si deschis acum mai putin de doua luni.

Biletele sunt disponibile prin intermediul Axa Valaha Productions (livrare personala oriunde in Bucuresti si prin curier oriunde in Romania, comenzi la email axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776), dar si la Private Hell Club (Calea Grivitei nr. 91, deschis zilnic de la ora 12.00, intrebati de bilete la bar).

Pretul biletelor este de 129 lei pentru abonamenele valabile doua zile, respectiv de 80 de lei pentru biletele valabile o singura zi, pret valabil pentru pana la data de 15 noiembrie 2013. Ulterior pretul abonamentelor va fi de 159 de lei, iar cel al biletelor pentru o zi de 90 de lei, pret valabil inclusiv la intrare.

Primele 100 de abonamente costa doar 119 lei, ele fiind deja rezervate in totalitate si distribuite acum in ordinea comenzilor.

Trupa italiana Endless Pain a decis sa se retraga din linup-ul evenimentului, din motive care tin exclusiv de membrii trupei, in locul acestora organizatorii confirmand deja o prezenta exotica, trupa japoneza SURVIVE, un exemplu de thrash metal optzecist combinat cu heavy metal traditional:

November to Dismember Metal Fest aduna pe aceeasi scena sase headlineri si un total de nouasprezece trupe din treisprezece  tari, dupa cum urmeaza:

HAIL OF BULLETS (Olanda)

AURA NOIR (Norvegia)

IMPALED NAZARENE (Finlanda)

AHAB (Germania)

AVULSED (Spania)

NEGURA BUNGET (Romania)

DAEMONICUS (Suedia)

ETERNAL DECAY (Israel)

FESTERING REMAINS (Suedia)

FETO IN FETUS (Polonia)

GRIMEGOD (Romania)

INFEST (Serbia)

KROW (Brazilia)

RIUL DOAMNEI (Italia)

SCARECROW (Finlanda)

SINCARNATE (Romania)

SOLACE OF REQUIEM (USA)

SPASM (Cehia)

SURVIVE (Japonia)

TERMINAL PROSPECT (Suedia)

November to Dismember Metal Fest este o productie exclusiva Axa Valaha Productions si Ribcage Booking.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*