November to Dismember Metal Fest– 2015 – editia de criza – ANULAT !!!

15661

Axa Valaha Prod & Ribcage Booking au emis urmatorul comunicat, ce priveste de aceasta data anularea evenimentului November to Dismember Metal Fest – editia de criza. Motivele acestei anulari sunt independente de vointa organizatorilor.

„Ceea ce părea o soluţie de compromis s-a dovedit pînă la urmă a fi o altă pistă falsă, aşa că ne vedem nevoiţi sa anunţăm anularea NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST. O facem cu inima grea şi după nenumărate încercări de a salva ce se mai putea salva, mai ales că liderul nostru Coro nu trece prin cele mai bune momente din punct de vedere al sănătăţii, ne-am fi dorit să reuşim să ţinem acest festival, chiar şi în varianta redusă, pentru a recunoaşte şi onora toate eforturile depuse de el, din păcate locul anunţat weekendul trecut (Quantic Pub) s-a dovedit a fi o soluţie inadecvată şi astfel ne vedem nevoiţi să anulăm întregul eveniment.

Cu regretele de rigoare şi nu fără amara constatare că, deşi există cel puţin doua sau trei locuri unde am fi putut organiza acest eveniment în varianta iniţială, cu toate exigenţele legale satisfăcute şi fără cel mai mic risc, isteria si sistemul tipic românesc ne-au pus stavilă şi de această dată trebuie sa aruncăm prosopul, deşi nu am fost număraţi sau trimişi la podea nici măcar o dată. În aceste condiţiuni orice luptă s-ar fi dovedit inutilă, începînd de mîine ne vom concentra toate eforturile pentru succesul ediţiei de anul viitor şi vom încerca o reprogramare cît mai grabnică a trupelor de pe afişul din acest an, nu putem promite că toate vor reveni, dar putem încerca.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*