Nervochaos, Vidma si Chaos Cult live in Private Hell

Pentru seara din 14 iunie 2014 in clubul Private Hell din Bucuresti, sunteti invitati de catre Romanian Thrash Metal Club la un show death metal asigurat de trupa braziliana NERVOCHAOS, avand ca invitati trupele Vidma si Chaos Cult din Bucuresti.

 NERVOCHAOS a luat fiinta in primavara anului 1996, cu ideea de a crea o muzica agresiva si haotica spargand barierele de Death Metal si Hard Core .

NERVOCHAOS si-au castigat statutul de cult in scena muzicii extreme prin munca depusa in ultimii ani, oferind o extravaganta autidiva in felul lor unic .

Demo-urile lor au devenit incet incet obiecte de colectie in mediul underground, atragand astfel un fan base statornic ce le-a oferit suportul si pentru materiale viitoare.

Nervo Chaos” a fost lansat la sfarsitul anului 1996, fiind primul demo lansat de trupa. Au urmat pe rand in 1998 “Pay Back Time” primul lor CD, “Disfigured Christ” un nou demo in 2000, “Legion of Spirits Infernal” in 2002, “Necro Satanic Cult” in 2004, “Quarrel in Hell” in 2006, “Battalions of Hate” in 2010, si “To The Death” ultimul lor material in 2012.

Dupa ce au impartit scena cu mari clasici, cum ar fi Venom, Cannibal Corpse, Napalm Death, Kreator sau Carcass este ușor sa iti dai seama de unde isi trage trupa inspirația, desi daca ne intrebati pe noi credem ca (overall ) Suffocation este principala sursa de inspiratie.

Pretul biletelor este de 15 lei si vor fi disponibile la intrare in ziua evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*