Nasum aniverseaza 20 de ani de cariera cu un turneu mondial

Trupa legendara de grind NASUM va sarbatori 20 de ani de la infiintare intr-un mod cu totul deosebit si anume printr-un numar amplu de concerte si festivaluri. Cel ce s-a alaturat trupei pe postul de vocal este nimeni altul decat decat frotman-ul Keijo Niinimaa al trupei finlandeze ROTTEN SOUND.

Trupa a facut urmatoarea declaratie:”Daca lucrurile stateau altfel si daca Mieszko nu ar fi murit, Nasum ar fisarbatorit 20 de ani de activitate in 2012. Prin urmare, am decis ca acum este momentul oportun sa celebram acest moment. NASUM va sustine cateva concerte de club si va fi prezenta pe scena unor festivaluri in 2012, pentru a sarbatori aniversarea, pentru a-si lua ramas bun pentru ultima oara de la fani si de la Mieszko.”

„O sa fie distrugere totala, dorim sa dam totul din nou. Aveti doar putina rabdare. In momentul in care solistul nostru, Mieszko Talarczyk, a murit in tragicul tsunami din 2004, NASUM a incetat instant sa mai existe. Fiind vocea trupei, producatorul si unul dintre compozitorii principali, Mieszko era partea vitala a formatiei. Cand a murit, toate planurile pentru turnee si inregistrari au fost intrerupte subit. NASUM a murit in momentul in care Mieszko a incetat din viata, iar restul membrilor au decis sa mearga pe cai separate. In anii trecuti, feelingul ca totul a ramas neterminat era tot mai persistent. Sapte ani au trecut si am realizat ca este momentul pentru a inchide acest capitol, atat pentru noi cat si pentru fani. Cu ocazia aniversarii am simtit ca este momentul perfect pentru a pune punct formatiei NASUM asa cum ar trebui, printr-o explozie de ferocitate si nebunie. In cele din urma suntem pregatiti…asteptati-va la ce-i mai bun din partea noastra- show-urile vor fi variante, pline de intensitate, combinand unele dintre cel mai bune piese ale noastre. Datoria de vocal al trupei ii va reveni lui Keijo Niinimaa, component al trupei finlandeze grind ROTTEN SOUND. Ei tot timpul au fost prieteni apropiati noua; scream-urile pestilentiale ale lui Keijo nu vor inlocui ce facea Mieszko, dar vor adauga nervozitatea necesara show-urilor noastre. Vor fi ocazii in care vom cere sprijinul altor prieteni apropiati formatiei NASUM pentru postul de vocal. Cine? Aveti rabdare si veti vedea!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*