MOTLEY CRUE concerteaza la OST FEST 2012

Dupa anuntarea oficiala a trupelor DIMMU BORGIR si MOTORHEAD, Project Events anunta una din marile surprize ale editiei OST FEST 2012: MOTLEY CRUE. Pe 15 iunie, pentru prima oara in Romania, vor urca pe scena de la Zone Arena pentru un show ce se anunta incendiar: Vince Neil, Tommy Lee, Mick Mars si Nikki Sixx – membrii fondatori ai formatiei.

Controversata dar si adulata, trupa MOTLEY CRUE a reusit sa vanda de la infiintarea sa in 1981 pana azi peste 80 milioane de albume. MOTLEY CRUE este o trupa de glam metal, care a reusit sa castige respectul fanilor americani odata cu lansarea primului lor album „Too Fast For Love”.

Rasfatata in America si asteptata cu nerabdare de iubitorii de heavy metal de pe toate continentele, MOTLEY CRUE a marcat istoria anilor ’80 cu albume precum ‚”Shout at the Devil” (1983), „Theatre of Pain „(1985) si „Girls, Girls, Girls” (1987).

Implicarea membrilor trupei in numeroase scandaluri ce au avut in prim plan consumul de alcool si droguri au adus o perioada de declin, dar dupa 1988 cand toti membrii trupei au intrat intr-un program de dexintoxicare, MOTLEY CRUE revine in forta in piata muzicala cu doua albume: „Dr. Feelgood” si „Motley Crue„. Acesta din urma, lansat in 1994, a reprezentat marele succes comercial al trupei si a intrat in topul Billboard 200 direct pe pozitia cu numarul 7. Au urmat apoi „Generation Swine„, „New Tattoo” si „Saints of Los Angeles” in 2008.

Fiecare concert al trupei MOTLEY CRUE este unic si special, pregatit cu minutiozitate de membrii sai si iata, a venit si randul romanilor sa se bucure live de spectacolul ce reuseste sa creeze isterie in randul fanilor din toata lumea.
Sunt putin romani care nu au ascultat si fredonat hituri precum „If I Die Tomorrow„, „Wild Side”, „The Saints of Los Angeles”,”Girls, Girls, Girls” sau ” Dr. Feelgood”.

Mick Mars, chitaristul trupei a inregistrat un mesaj special pentru fanii MOTLEY CRUE din Romania, mesaj ce poate fi vizionat si ascultat mai jos:

Special pentru fanii muzicii rock, Project Events si Biletoo.ro lanseaza promotia „Noaptea Reducerilor”. Promotia este valabila doar de marti, 20 decembrie ora 16:00 pana miercuri 21 decembrie ora 02:00. In acest interval se vor putea cumpara bilete si abonamente la Ost Fest cu 30% mai ieftine de la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center si online de pe BILETOO.RO.

Pentru Ost Fest 2012, preturile biletelor si abonamentelor sunt urmatoarele:

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:
– 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
– 350 lei Fire Circle
– 265 lei Tribuna
– 120 lei Golden Circle
– 90 lei Gazon

Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
– 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
– 525 lei Fire Circle
– 400 lei Tribuna
– 200 lei Golden Circle
– 150 lei Gazon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*