MOS CRACIUN E ROCKER la Cluj-Napoca

MOS CRACIUN E ROCKER LA CLUJ-NAPOCA

Vineri, 16 Decembrie, Irish Music Pub, Cluj Napoca

Pagina eveniment: http://www.facebook.com/events/208429962568071/

 Proiectul „Mos Craciun e Rocker” initiat de trupa DIRTY SHIRT in 2007, revine dupa o pauza de un an. Ideea proiectului e simpla: o serie de concerte rock, la care intrarea va fi o jucarie, plus o participare financiara simbolica, pentru a acoperi cheltuielile de organizare. Jucariile colectate in acest an vor fi donate asociatiei Somaschi (www.somaschibm.ro) care gestioneaza centrul pentru copii Somaschi si este o organizatie non-guvernamentala a carui scop este ajutarea familiilor cu venituri mici, a copiilor si tinerilor cu grave probleme economice si sociale.

 LINE UP: DIRTY SHIRT, TARG3T, SIMBIO, FINGERNAILS, POV


DIRTY SHIRT

www.dirty-shirt.com

Dupa ce a au prezentat un repertoriu nou la finalele nationale Global Battle of the Bands (unde au obtinut locul 2), maramuresenii de la DIRTY SHIRT (initiatorii acestui proiect) au pregatit un setlist ce va contine „hit”-uri de pe „Same Shirt Different Day” (Pitbull, Manifest, East West, UB…) dar si piese (unele in prima auditie) ce vor aparea pe urmatorul album (Freak Show, Western, Away, Extreme Funky Disco…)

 

TARG3T

http://www.facebook.com/pages/TARG3Tband/396698015264

Fara indoiala, TARG3T e una din trupele momentului pe scena rock din Romania (castigatoarea festivalului Posada Rock, finalista la GBOB Romania). Recent au lansat videoclipul „I’m Done” (http://youtu.be/kumFIl-27dM), primul single de pe viitorul album bucurandu-se de aprecieri foarte bune atat din partea publicului cat si din partea presei.

 

SIMBIO

http://www.facebook.com/Simbio.Band

 Dupa o activitate de 4 ani pe scenele underground (avand concerte alaturi de Implant Pentru Refuz, Godmode, EyeSeeRed…) si pentru prima data la Cluj-Napoca, SIMBIO revine intro noua formula si un nou stil (alternative/metalcore). Momentan, trupa SIMBIO pregateste primul lor EP care va contine piese ca „Fallen”, „Madness”, „Sun for the forgotten”, „Sunburn” si este nerabdatoare sa ia cu asalt scenele rock din Romania.

 

FINGERNAILS

http://www.facebook.com/pages/Trupa-F-Nails/206217309436635

 FINGERNAILS este o trupa tanara de alternative-metal/hardcore-punk din Baia Mare. Dupa mai multe concerte locale de succes, nu este surprinzator ca trupa sa isi doreasca sa se promoveze pe plan national. Astfel, aveti ocazia de a descoperi Fingernails in premiera la Cluj Napoca.

 

POV

http://www.facebook.com/povro

 Clujenii de la POV pot fi considerati gazdele acestui eveniment. POV este o formatie angajata politic si social, abordand un fast punk/hardcore cu versuri in romana despre societatea si viata cotidiana in Romania. Desi infiintata in urma cu doi ani, trupa are o experienta live rar intalnita in Romania : peste 50 de concerte (alaturi Guerrillas, Talbot, Recycle Bin…) si participari la numeroase festivaluri (MetalSupport Festival, Brutal Fest III, Unholy Festival, Play or Die Fest…)

Sursa: Mihai Tivadar (DIRTY SHIRT) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*