MOS CRACIUN E ROCKER la BAIA MARE

 

MOS CRACIUN E ROCKER LA BAIA MARE

Duminica, 18 Decembrie, Gold Time, Baia Mare

Pagina eveniment: http://www.facebook.com/events/184602248300941/

Proiectul „Mos Craciun e Rocker” initiat de trupa DIRTY SHIRT in 2007, revine dupa o pauza de un an. Ideea proiectului e simpla: o serie de concerte rock, la care intrarea va fi o jucarie, plus o participare financiara simbolica, pentru a acoperi cheltuielile de organizare. Jucariile colectate in acest an vor fi donate asociatiei Somaschi (www.somaschibm.ro) care gestioneaza centrul pentru copii Somaschi si este o organizatie non-guvernamentala a carui scop este ajutarea familiilor cu venituri mici, a copiilor si tinerilor cu grave probleme economice si sociale.

LINE UP: DIRTY SHIRT, TARG3T, DIAMONDS ARE FOREVER, FINGERNAILS, KRONOTOPIA.

DIRTY SHIRT

www.dirty-shirt.com

Dupa ce a au prezentat un repertoriu nou la finalele nationale Global Battle of the Bands (unde au obtinut locul 2), maramuresenii de la DIRTY SHIRT (initiatorii acestui proiect) au pregatit un setlist ce va contine „hit”-uri de pe „Same Shirt Different Day” (Pitbull, Manifest, East West, UB…) dar si piese (unele in prima auditie) ce vor aparea pe urmatorul album (Freak Show, Western, Away, Extreme Funky Disco…)

 

TARG3T

http://www.facebook.com/pages/TARG3Tband/396698015264

Fara indoiala, TARG3T e una din trupele momentului pe scena rock din Romania (castigatoarea festivalului Posada Rock, finalista la GBOB Romania). Recent au lansat videoclipul „I’m Done” (http://youtu.be/kumFIl-27dM), primul single de pe viitorul album bucurandu-se de aprecieri foarte bune atat din partea publicului cat si din partea presei.

 

DIAMONDS ARE FOREVER

http://www.facebook.com/pages/Diamonds-Are-Forever/256339487737059

 DIAMONDS ARE FOREVER e noua speranta a rockului romanesc. Desi trupa exista doar de trei luni, e compusa de muzicieni cu experienta, fiind rezultatul unui „eveniment de proportii”, si anume contopirea a doua trupe deja existente: PILLS OF TRUST si ROCK NORRIS. Primul lor concert a fost la concursul GBOB Romania, unde au impresionat, calificandu-se in marea finala. Concertele in cadrul „Mos Craciun e Rocker” fac parte din turneul de lansare al primului EP Whom Shall I Fear” si al videoclipului “The eyes of blinded sorrow”.

 

FINGERNAILS

http://www.facebook.com/pages/Trupa-F-Nails/206217309436635

 FINGERNAILS este o trupa tanara de alternative-metal/hardcore-punk din Baia Mare. Dupa mai multe concerte locale de succes, trupa FINGERNAILS a fost selectionata pentru a participa la mini-turneul „Mos Craciun e Rocker 2011”

 

KRONOTOPIA

www.facebook.com/pages/Kronotopia/176093042465270

 KRONOTOPIA e o trupa tanara de Heavy/Thrash Metal din Baia Mare ce a « infocat » scenele locale de-a lungul celor doi ani de existenta (Gold Time, Music Pub, Teatrul de Vara, Crash Landing, Route 66) si a participat la festivalurile New Born si Oxen Fest.

Sursa: Mihai Tivadar (DIRTY SHIRT)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*