Metalhead Awards 2013 – 7 februarie 2014 in clubul Fabrica din Bucuresti

Vineri, 7 februarie, se va desfasura editia cu numarul sapte a galei Metalhead Awards. Evenimentul incepe la ora 19.00 iar pe scena vor concerta trupele Negura Bunget (Best World Metal Band 2013), Bucovina (Best Romanian Metal Band 2013) si Vidma (Best Romanian Metal Newcomer 2013).

Castigatorii la cele 3 categorii de rock alternativ, Alternosfera, Mercedes Band si Pinholes, vor canta in cadrul unui alt concert ale carui detalii vor fi anuntate in scurt timp.

Biletele pentru Metalhead Awards se pot achizitiona de pe iabilet.ro si metalhead.ro la urmatoarele preturi:

– 25 lei (presale pana pe 6 februarie inclusiv)
– 35 lei (in ziua concertului si la intrare)

Pe iabilet.ro si metalhead.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact (at) iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

La acest eveniment gasiti bilete de cumparat pentru concertul Watain de pe 7 aprilie din club Colectiv dar si la Metalhead Meeting 2014 de pe 7 iunie de la Arenele Romane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*