MEDIOCRACY lanseaza EP-ul „Memory Hole”

Grupul bucurestean MEDIOCRACY (crustcore/sludge/thrash metal), va lansa in data de 22 martie 2012 un nou material. EP-ul ce va purta numele „Memory Hole” a fost inregistrat alaturi de producatorul Marius Costache (AVATAR, WHITE WALLS, COINS AS PORTRAITS, SATANOCHIO) si va contine piesele Arrows, Your Reflection si Silent Cries. Coperta discului a fost realizata de vocalul trupei, Viez. EP-ul „Memory Hole” este un produs sustinut de Metalfan Records Division si Asiluum Records

Lansarea va avea loc in clubul Fabrica din Bucuresti, alaturi de MEDIOCRACY pe scena vor mai urca trupele SPIRITUAL RAVISHMENT (Oradea – death metal/grindcore), DEADEYE DICK (Bucuresti – metalcore) si VOID FORGER (Bucuresti –  doom metal/crust), pretul unui bilet fiind de 15 lei. Acest eveniment este sustinut de Metalfan Records Division. Mai jos puteti vedea episodul 4 al emisiunii online Asiluum Case Studies ce este dedicat in intregime grupului MEDIOCRACY:

 

Show-ul va incepe la ora 20:00 si pretul unui bilet este de 15 ron (acestea se gasesc numai la intrare, in ziua concertului).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*