Concert Madball in Bucuresti

Madball revine in Romania, intr-un concert care se anunta cu totul special. Prezentat de Ciuc Premium, acesta va avea loc pe 14 noiembrie, in Club Fabrica din Bucuresti.

Madball, sau mai bine spus The New York Hardcore Kings, asa cum sunt supranumiti cei patru membri, este una dintre cele mai experimentate trupe americane ale genului. Nascuta spre finalul anilor ’80, Madball a avut la baza o formula inchegata, majoritatea membrilor trupei activand deja pe scena hardcore sub numele de Agnostic Front. Noua identitate a trupei a inceput sa prinda insa contur odata cu debutul solistului Freddy Cricien, fratele vitreg lui Roger Miret, unul dintre fondatorii band-ului. Varsta frageda a lui Feddy, care avea doar 12 ani la momentul respectiv, nu a fost niciun impediment in evolutia muzicala a trupei care, treptat, avea sa devina unul dintre cele mai apreciate nume de pe scena new yorkeza de hardcore. Primul material a fost Ball of Destructionun, un EP lansat in 1989, urmat de Droppin’ Many Suckers in 1992. Au urmat tot mai multe cantari live, in jurul trupei coagulandu-se incetul cu incetul un fan base extrem de fidel. De-a lungul anilor, Madball a lansat 4 EP-uri, 8 albume de studio si o compilatie, trecerea timpului aducand cu sine si mai multe schimbari de componenta, constanta in formula grupului de-a lungul celor mai bine de 25 de ani fiind prezenta solistului Freddy Cricien.

Pe 14 noiembrie, trupa de hardcore revine in Bucuresti, in cadrul unui nou eveniment marca Sabotage, concertul fiind dedicat lansarii celui mai recent album Madball, intitulat Hardcore Lives. Pe scena clubului Fabrica vor mai urca trupe autohtone ca H8, Rock n Ghena, Breathlast si Take no More, seria concertelor fiind programata sa inceapa dupa ora 20:00. Biletele costa 50 de lei si pot fi achizitionate in avans, de pe www.myticket.ro, sau in seara evenimentului, de la intrarea in club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*