Karma To Burn si Sons of Morpheus – concert in Cluj-Napoca

11215735_1053391134682061_4861942356835025118_n

Karma To Burn revine la Cluj Napoca pe 11 Aprilie 2016 in Flying Circus Pub, la o distanta de trei ani de la primul concert sustinut de acestia in Gambrinus Pub.

Alaturi de acestia pe scena clubului clujean vor urca elvetienii de la Sons of Morpheus, trupa care se va afla pentru prima data in Romania in cadrul acestui eveniment.

Biletele sunt disponibile online pe Iabilet.ro si in reteaua Iabilet.ro – Magazinul Muzica, reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, dar si de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay la pretul de 30 RON pana in seara concertului (11 Aprilie), urmand ca la intrare pretul unui bilet sa fie de 35 RON.
Va exista un numar limitat de bilete, astfel ca daca biletele vor fi vandute in totalitate inavans, nu vor exista suplimentari.
Karma To Burn s au infiintat in 1995 in Hicksville, Virgina de Vest, stabilindu-se ulterior in L.A. In 1997 trupa semneaza cu Roadrunner Records si lanseaza primul album intitulat “Karma To Burn”. La insistentele casei de discuri trupa include si un vocalist cu toate ca trupa realizeaza ca este doar o solutie temporara deoarece muzica pe care acestia doreau sa o prezinte nu avea nevoie de un vocal.
Imediat dupa lansare acestia renunta la vocal si lanseaza in 1999 si 2001 doua albume care au fost considerat definitorii pentru stoner rock, respective “Wonderful Purgatory” si “Amost Heathen”. Cu toate ca cele doua albume au avut un impact foarte important pe scena internationala trupa se desfiinteaza in 2002.
In 2009 americanii decid ca sa se reuneasca si sa continue munca, astfel ca in 2010 lanseaza “Appalachian Incantation” si in 2011 albumul “V”, ambele prin casa de discuri Napalm Records. In plus pe langa cele doua albume re-lanseaza primul lor album, insa de aceasta data doar instrumental.
Acum, la 22 de ani distanta de la infiintare, Karma To Burn revin la Cluj Napoca cu un nou album, lansat in 2014, intitluat “Arch Stanton”.

Sons of Mourpheus – reprezinta un trio elvetian psychedelic rock format in Lucerne. Manuel Bissig (guitar, vocals), Lukas Kurmann (bass) and Rudy Kink (drums) au descoperit cheia unei noi ere, in care libertatea muzicala a anilor ’60 și ’70, combinate cu sunete de astazi, au permis ceva foarte special .
Sons of Morpheus impresioneaza live prin interactiunea si improvizatia din show-urile live. Trupa a impresionat in cadrul Musexpo din Los Angeles – acestia fiind considerati trupa saptamani. Noul lor album a fost inregistrat alaturi de Jim Waters (Jon Spencer Blues Explosion, Sonic Youth, etc.) in Tucson, AZ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*