Evoluţia rockului la Oradea

Deşi la primele zvonuri că în Oradea va avea loc un festival rock de mare anvergură iubitorii de metale grele au fost sceptici că acesta se va materializa, până la urmă organizatorii au demonstrat că şi la noi se poate.
Sepultura, Biohazard, Three Days Grace sunt nume pe care orice cunoscător al stilului metal le poate aprecia, având în vedere că aceste trupe au făcut istorie şi au avut o evoluţie fulminantă în lumea rockului. Acestea, alături de multe alte formaţii autohtone vor face senzaţie în perioada 13-15 iulie 2012, în cadrul festivalului orădean Rock Evolution.

Schimbare de plan
La început, Nemeti Zsolt, organizatorul festivalului considera că Tancodromul este locul propice pentru un astfel de eveniment. Având în vedere însă că în zonă utilităţile lipsesc cu desăvârşire, acesta şi-a retras cererea depusă la Administraţia Imobiliară Oradea (AIO) şi a ales un teren privat, al firmei Tony Shopping Center. Spaţiul este situat vizavi de cartierul Europa, lângă Baumax. „Primăria Municipiului Oradea ne-a sugerat să alegem acest spaţiu şi acum pot spune că este un loc mult mai accesibil decât Tancodromul”, a declarat Nemeti Zsolt. „Totul este deja bine stabilit, vom avea multiple generatoare proprii de curent electric şi am terminat tratativele cu o firmă de apă care ne va pune la dispoziţie o cisternă cu apă potabilă. Vom pune la dispoziţia celor din alte oraşe microbuze gratuite care vor circula pe ruta Gara Oradea – Tony Shopping Center. Concertele se vor desfăşura pe două scene, vor fi locuri de camping, baruri, restaurante şi standuri de merchandise. Sunt convins că publicul nu va fi dezamăgit şi vreau ca acest eveniment să ia amploare tot mai mare pe parcurs”, a subliniat organizatorul.

Trei zile şi trei nopţi
Rock Evolution va debuta în data de 13 iulie 2012 cu formaţiile Reborn, Taine, Nevergreen, veteranii de la Celelalte Cuvinte şi canadienii de la Three Days Grace. În cea de-a doua zi, pe 14 iulie sunt programaţi cei de la Psycho Simphony, clujenii de la Guerillas, trupa Targ3t, Unearth şi americanii de la Biohazard.
În ultima zi vor urca pe scenă cei de la Krepuskul, orădenii de la Spiritual Ravishment, Altar, Death Angel şi celebrii thrash-eri de la Sepultura. Biletele rezervate costă 40 de lei pe zi, 50 de lei pentru două zile şi 70 de lei pentru toate trei zile de concerte. Biletele luate la faţa locului costă 50 de lei o zi, 60 de lei două zile şi 80 de lei trei zile. La biletele pentru două sau trei zile se acordă şi un loc gratuit pentru cort. Biletele se pot cumpăra de pe eventim.ro, prin reţeaua de magazine Germanos, Orange, Domo şi librăriile Humanitas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*