DINUMBRA lanseaza EP-ul „Santandrei”

Marți, 29 noiembrie, DINUMBRĂ va prezenta live EP-ul „Sântandrei”, alături de PROGERIA și SPINECRUSHER în Elephant Pub (str. Gabroveni, nr.16, Centrul istoric), începând cu ora 21:00. Participanții la eveniment vor primi un cd promoțional conținând EP-ul amintit, într-o variantă creată special pentru acest concert.
DINUMBRĂ va interpreta piese de pe materialul amintit, lansat recent pe www.dinumbra.ro, precum și noi compoziții în primă audiție. Persoanele prezente vor asista la o incursiune fascinantă în universul ființei care se află în interiorul fiecăruia.
PROGERIA revin în forță, într-o componență nouă, și vor interpreta piese de pe viitorul material, aducând în prim-plan o nouă viziune a trupei asupra death-metal-ului. „We are playing with passion,with nerve,with rage,with anger”, vor spune live și pe 29 noiembrie.
SPINECRUSHER este o nouă trupă tânără speranță a scenei locale de old school thrash death metal, cu foști membri ai efemerului combo Desolation Decay, revin pe scenă cu un nou recital cu riff-uri care vor încinge atmosfera din Elephant Pub.
Mai multe despre eveniment puteți afla de pe pagina evenimentului sau de pe www.dinumbra.ro

Sursa: Sebastian Buga (DINUMBRA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*