DEATHDRIVE in cautarea unui nou chitarist

Dupa o colaborare de 10 ani cu DEATHDRIVE, in luna septembrie a acestui an Sheriffu’ a decis sa se alature trupei COMA, ca si chitarist .

” Am luat aceasta decizie de comun acord, bazata pe prioritatile fiecarei parti, motivatia principala fiind, din pacate, lipsa de timp, care ne face sa nu ne putem ocupa 100% de pasiunile noastre. Vreau sa-i multumesc in felul acesta si public lui Sheriff pentru toata dedicatia sa pentru aceasta formatie, ii urez succes in tot ce va intreprinde incontinuare. De asemenea, pentru cei care nu stiu, el a primit invitatia de a se alatura grupului COMA si urmeaza sa debuteze alaturi de ei din 1 octombrie.
Ca sa previn orice speculatie tipica care s-ar putea propaga, mentionez explicit ca nu ne-am certat, nu „ni l-a furat Coma”, nu e nici o raca la mijloc, nu „l-am dat afara” pentru ca a fost invitat sa cante cu prietenii nostri de la Coma, nu ” a plecat din Deathdrive pentru Coma” etc , pur si simplu cele doua evenimente au coincis si s-au aranjat multumitor pentru toata lumea.”, a declarat Pixy.

DEATHDRIVE au pornit asadar o campanie de cautare a unui nou chitarist, cei interesati de o colaborare putand trimite mail la deathdriveband@yahoo.com .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*