Concert ZOB pe 7 februarie 2014 in Question Mark din Bucuresti

Vineri, 7 februarie, incepand cu ora 21:00 te invitam in Question Mark sa afli raspunsul la intrebarea: “Ghici cine s-a intors?”.

Dar, ca sa nu te tinem prea mult in suspans, iti spunem ca….este concert ZOB in oras!!!

Dupa concert: AlterNights cu Dobr Escuexploraram pe taramuri alternative printr-o selectie eclectica de slagare si single-uri ce vor ajunge pe radiourile de specialitate.

Despre ZOB:

Trupa, in formula sa initiala, si-a inceput activitatea in anul 1988, in timp ce membrii sai erau inca in liceu. In anul 1993, dupa o serie de schimbari de nume si componenta, cei patru – Mosu, Vlad, Lonti si Forrest – au devenit ZOB.

Spectacolele lor i-au transformat curand in cea mai puternica forta din undergroundul romanesc. In 1996 au scos primul lor album, ‘Parodisiac’, iar un an mai tarziu au semnat un contract cu Zone Records, urmat in 1998 de “Telenovelas” – unul dintre cele mai cunoscute albume ale trupei. “Telenovelas” le-a adus nominalizari, concerte, participari la spectacole tv si mult mai multi fani.

Printre cele mai cunoscute piese din repertoriul Zob se regasesc “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cantec de Dragoste” si “Clona”, fiind si astazi compozitii reprezentative pentru stilul care i-a facut celebri, punk rockul.

Trupa lucreaza la un nou album ce va fi lansat in acest an.

Pretul unui bilet este de 10 lei, iar evenimentul va incepe de la orele 21:00.

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria, pe partea opusa intrarii din Academiei)

Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa…..iar Jack Nicholson te priveste la fel ca in The Shinning.

Deschide, atentie la primul pas, si acolo iti vei gasi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac sa dai din cap.

Restul…..este petrecerea despre care le vei povesti prietenilor a doua zi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*