Concert Womb of Maggots pe 11 decembrie la Bucuresti

MUM 55

Vineri 11 decembrie 2015, in Club Question Mark (Bucuresti): WOMB OF MAGGOTS, CHAOS UNDIVIDED, CROSSBONE si TANIN la Metal Under Moonlight 55!

WOMB OF MAGGOTS (death metal/Grecia)


In urma cu 12 ani Womb of Maggots deschideau concertul Ancient de la Timisoara. A fost primul contact cu publicul din Romania, trupa devenind in scurt timp una din cele mai iubite formatii straine underground.
Au concertat de nenumarate ori, atat sub numele Womb of Maggots, cat si sub Inactive Messiah, trupa cu care au prins foarte multe turnee europene.
In 2014 doi membri Inactive Messiah se desprind de trupa si reformeaza Womb of Maggots cu vocalul original. Genul muzical se schimba in death metal brutal, o serie noua de piese fiind deja gata, pentru urmatorul lor album de studio.

CHAOS UNDIVIDED (death metal/Grecia)

Cu doar un an de activitate in spate, Chaos Undivided rupe barierele groove death metalului! Gata de a avea un cuvant de spus pe scena metal, pentru Chaos Undivided a sosit timpul sa sparga granitele, concertul din Bucuresti fiind primul pe care il vor sustine in afara Greciei!
CROSSBONE (speed thrash metal/Bucuresti)

Crossbone este o trupa tanara, atat la propriu cat si la figurat, dar care nu a trecut neobservata pe radarul niciunui thrasher local. Infiintati in octombrie 2012, acesti baieti talentati si cu o admiratie teribila pentru thrash-ul old school, au avut un morman de concerte demne de luat in seama, impartind scena cu trupe precum: Bio-Cancer, Chronoshere, Violentor si multi altii. Baietii au deja la activ doua  materiale pe CD si se pregatesc de primul lor videoclip.
TANIN (death metal/Bucuresti)
Formatie melodic death metal cu pasaje depresive, black si old school, Tanin este una din cele mai tinere formatii de gen, cu o ascensiune foarte rapida in doar un an de activitate! Pe 11 decembrie vom avea live atat primul lor EP, „A New Journey”, cat si cateva piese noi, in premiera live!
Tanin experimenteaza foarte mult stilul death metal, implementand elemente atmosferice, unde agresivitatea devine apasatoare si reala iar agonia iti penetreaza creierul, senzatia de contopire cu realitatea creata pe instrumente sustragandu-te de la abordarea clasica a instrumentelor, a masurilor clasice si introducandu-te intr-o lume a demonilor si a razboaielor inutile. Vocea are o abordare aparte, punctand pasajele rapide pe chitara si atmosfera creata de clapa, pastrand insa acel ritm constant pe care nu-l poti controla.
Preluat din mitologia etrusca, demonul Tanin este optiunea ideala pentru a incalzi o seara memorabila de decembrie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*