Concert White Walls, Jadish si Terrahertz in Satu Mare pe data de 9 noiembrie 2013

Primaria Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare Centrul Cultural GM Zamfirescu organizeaza in data de 9 noiembrie 2013 un concert cu trupele White Walls, Jadish si Terrahertz. Pretul unui bilet este de 10 lei.

White Walls (Constanţa)

White Walls este o trupă de Metal progresiv, Rock progresiv din Constanța, România care activează din anul 2009. White Walls a împărțit scena cu trupe de renume internațional precum Deftones (US), The Ocean (DE), East Of The Wall(US), Blind Guardian (DE), precum și cu alte trupe de renume românești: Trooper, Luna Amară, Kumm, Byron, E.M.I.L., OCS, Implant pentru refuz, precum și mulți alții. Pe data de 1 octombrie 2011, White Walls devine prima trupă românească care a susținut un concert live la festivalul ProgPower Europe[5]. Componenţa: Alexandru-Eduard Dascălu-guitar, Eugen Brudaru-vocals, Șerban-Ionuț Georgescu-bass, Marian Mihăilă-drums. Publicul sătmărean i-a cunoscut la Samfest, ediţia din iulie 2012.

www.whitewalls.ro https://www.facebook.com/whitewallsofficial/info

Jadish (Italia)

Jadish este o trupă feminină de rock industrial din Italia care activează din 2006. Muzica lor are un stil aparte cu un impact emoţional puternic datorită puterii instrumentale. Tonul merge de la metal la cel mai progresiv rock cu elemente melodice, clasice şi electronice. Pe lângă aceasta mai există şi originalitatea liricii multilingvistice şi a vocii inconfundabile. Susţin concerte în Italia şi în Europa, sunt invitaţi pentru prima dată în Satu Mare. Componenţa: Marie Bassou – voce Lea Moor – chitară Vanya Kovacs – bass Velena Moor – tobe.

https://www.facebook.com/pages/JADISH/89779102376?fref=ts

Terrahertz (Carei)

Terrahertz sunt o trupă de trash-metal din Carei (judeţul Satu Mare), există din 2006. A existat o pauză de un an şi jumătate, s-au reunit în februarie 2013 în actuala formulă, sunt foarte activi şi susţin concerte în localităţile apropiate de Satu Mare, chiar şi în Ungaria. Au în program atât piese proprii cât şi prelucrări din Moby Dick şi Road. Componenţa: Coşar Ioan – chitară solo Richard Silimon Szolomajer – bass Tasi Zoltan – tobe Vig Tamas – voce Pataki Csaba – chitară.

https://www.facebook.com/pages/Terrahertz/112200652304066?fref=ts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*