Concert Syn Ze Sase Tri, Neokhrome si Kamen in Bucuresti

A ramas exact o luna pana la concertul Syn Ze Sase Tri, Neokhrome si Kamen din Bucuresti!
Sambata 16 noiembrie 2013 este data in care blackerii maghiari de la Neokhrome vor sustine pentru prima data un show in capitala! Comparati adesea cu Arcturus, Enslaved sau Borknagar, cei de la Neokhrome vor ajunge in Bucuresti cu un program care va include in principal piesele de pe „Perihelion”, unul din cele mai elaborate albume underground lansate anul trecut!
Din respect pentru cei mai fideli fani, trupa Neokhrome a decis sa ofere un cadou deosebit celor care vor lua parte la eveniment! Astfel, absolut toti spectatorii care si-au achizitionat deja bilet pentru concert, precum si urmatorii 25 de cumparatori vor primi din partea trupei un CD Neokhrome!
Biletele costa 25 de lei (pret unic) si se vand la Club Ageless (Calea Serban Voda Nr. 213).
Biletele mai pot fi comandate astfel: telefonic – 0722814991, online – http://www.letsrock.ro/magazin/Bilete-evenimente-Romania_89/SYN+ZE+SASE+TRI+Bucuresti+16+noiembrie+2013_2853.html sau e-mail – titus@bestial.ro
Concertul Neokhrome se desfasoara sub egida Metal Under Moonlight (editia a 35-a), iar in showul din 16 noiembrie vor mai canta Syn Ze Sase Tri (bloodstained black metal/Timisoara) si Kamen (thrash metal/Bucuresti).

SYN ZE SASE TRI:

www.reverbnation.com/synzesasetri

http://www.facebook.com/synzesasetri

NEOKHROME

https://www.facebook.com/neokhrome

www.youtube.com/neokhromeofficial

KAMEN

http://www.reverbnation.com/KAMEN

http://www.youtube.com/watch?v=3Z_xSTcUJWs

Mijloace de transport: tramvai 1 si 19 si autobuz 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statiile Tineretului si Eroii Revolutiei).

 Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri, accesorii).

Paginile oficiale ale evenimentului:

https://www.facebook.com/events/168091703379222/

http://www.letsrock.ro/mum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*