Concert Scarlet Moon, Kamen & Celestrial Grounds

Formația Scarlet Moon vă invită sâmbătă 3 august începând cu ora 20:00 la concertul de debut pe care-l va susține în Clubul Ageless. În deschidere vor cânta Celestial Grounds, care abordează un gen similar cu al nostru. În continuare vor aprinde atmosfera prietenii noștrii din trupa Kamen (ex Neisseria), care abordează un mix exploziv de heavy thrash. Vă promitem o seară incendiară plina de surprize, în care vom cânta atât prelucrări după câteva piese cunoscute și foarte apreciate, cât și piese de pe viitorul nostru album. Intrarea este doar 10 lei, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare!
Scarlet Moon este o formație symphonic metal din București, fondată în primele zile ale anului 2012 de către soprana Amélie și chitaristul Ian Marru. Numele trupei descrie un fenomen rar care se petrece în timpul eclipsei de lună – lumina acesteia e filtrată prin atmosfera terestră și capătă culoarea roșie. Eclipsa selenară, care are loc la vârful de luminozitate al Lunii pline, este văzută tradițional ca un semn de rău augur. Acest fenomen poate trezi în om diverse forțe arhetipale, instincte și impulsuri inconștiente. În disciplinele ezoterice, luna și culoarea roșie au fost mereu asociate feminității, senzualității, violenței și întunericului. În noaptea sufletului ne pierdem și ne regăsim, iar luna roșie e momentul care anunță această noapte.
Trupa îi are în componență pe Ian Marru (chitară solo, backing vocals), Ștefan Bereș (chitară ritm), Andrei Cosmin (baterie), Costi Dominteanu (clapă), Ilyin Adrian (bass, blockflute) și pe artiștii lirici Odin și Amélie.

Trupa Kamen (Ex Neisseria) și-a început activitatea în ianuarie 2011. Stilul abordat este thrash ,cu diverse alte influențe din aria rock-ului. Trupa a susținut concerte în mai multe cluburi din București și din țară și are la activ câteva festivaluri (Satan Claus Metal Fest – 2012, Treize Fest -2013, Rock în Parc – 2013). Momentan trupa lucrează pentru EP-ul de debut.

Până de curând trupa a activat sub numele de Neisseria, dar datorită schimbărilor de componență, fondatorul trupei (Alexandru Gheorghe-chitară) a decis de comun acord cu noii mebrii pentru schimbarea numelui, deoarece din vechea componență a rămas doar fondatorul trupei.  Noua componență a trupei Kamen este: Alex Ardelean (solist vocal), Alexandru Gheorghe (chitară),  Cristian Chiru (bass), Ella Negrescu (tobe).

Celestial Grounds este o formație  ce abordează  un stil propriu, inititulat aspiring metal.
Trupa s-a format din fuziunea iminentă a două trupe de liceu ce cântau încă de prin 2006 coveruri Phoenix, colinde şi câteva piese proprii. După multe repetiţii în diferite formule ce includeau un laptop, s-a ajuns într-un final la componenţa actuală după sosirea lui Octav. În tot acest timp am lucrat mai mult la compus decât la repetat, dar vrem să recuperăm timpul pierdut.

Trupa este compusă din Ion (chitară), Antoine (chitară), Adi (bass/ blockflote), Aura (keys), Alexandra (voce), Cosmin (voce), Octav (tobe).

sursa: Scarlet Moon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*