Concert PHANTASMA in Cluj Napoca

Vineri, 16 Martie 2012, Blaster Promotion și MetalSupport vă invită înceând cu ora 20:00 în Irish & Music Pub din Cluj-Napoca la un concert: PHANTASMA, LOUDRAGE, MALPRAXIS, MARCHOSIAS. Prețul unui bilet este de 15 lei.PHANTASMA
In luna octombrie 2010 au lansat CD-ul „Book of PHANTASMA„. Anul acesta vor avea aniversarea a douazeci de ani de cariera muzicala.

LOUDRAGE
LOUDRAGE s-a format in 2005 la Ludus, dar activitatea concertistica a trupei a inceput doar in 2006. De-a lungul timpului Loudrage au sustinut concerte alaturi de nume importante ale scenei metal cu ar fi: SEPULTURA, VITAL REMAINS, OPERA IX, TORTURE SQUAD, NEGURA BUNGET, NUCLEAR, SANATORIUM, GRAVE, BELPHEGOR sau NILE. Pe plan discografic LOUDRAGE a lansat 1 EP („Rage Unleashed” – 2008), 2 demouri („Promo” – 2006 si „Pungent Roots” – 2011) si un DVD („Groovy Dracula Tour” – 2007), urmand ca anul acesta sa lanseze un nou EP si primul album de studio.
Stilul abordat de LOUDRAGE este Groovy Death Metal, iar componenta trupei a ramas aceeasi inca de la inceput: Bestial (chitara), Vomital (bass), Canibal (tobe), Molester (voce).

 MALPRAXIS
Originara din Cluj, tanara trupa MALPRAXIS a luat fiinta in 2009 la initiativa lui Florin (tobe), cunoscut publicului de metal extrem pentru prezenta sa in NECROVILE, si Cristi (voce, ex-SKULLP). Lineup-ul formatiei s-a completat prin prezenta lui Vali (chitara) si Ionut (bass). Genul abordat de MALPRAXIS este un death metal brutal cu influente vaste de la DYING FETUS si SUFFOCATION, pana la SKINLESS, DISAVOWED si DECAPITATED, dupa cum trupa insasi declara.

MARCHOSIAS
Atestări ale numelui MARCHOSIAS îşi au originiea în textele Clavicula Solomonis, o scurtă ierarhie a unui număr de 72 entităţi demonice conjurate de regele Solomon. Un demon căruia i se promite reintrarea în rai, Marchosias este un simbol al răzbunării, al răzvrătirii, o flacără de ură ce-şi biciuieşte adversarii, sub aripile lui luptând Mørke (ex At My Funeral), Strigăt (Deirune), Dantes Cristo (ex Wolf), Csaki Romeo (Horrify, ex Illusion of Control) şi George (Decease, She Wolf, ex Metal Up Your Ass). Fondarea trupei a avut loc la jumătatea anului 2011, în Cluj-Napoca, România, abordând un stil musical destul de dificil de încadrat într-un tipar standardizat. Este rezultatul unor preferinţe muzicale destul de variate, o îmbinare de stiluri diferite, fiecare membru lăsându-şi amprentele asupra produsului final. Backgroundul muzical principal al trupei este Black Metal, suferind o invazie drastică de influenţe din sfera multor altor genuri de Metal.

Sursa: MetalSupport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*