Concert Perfect Zero for Infinity pe 21 februarie 2014 in Question Mark

Vineri, 21 februarie, incepand cu ora 21:00 te invitam in Question Mark pentru un concert punk rock, post hardcore si metalcore ce va avea in prim plan trupa Perfect Zero for Infinity. Seara va fi deschisa de trupa  Key to the Crown (metalcore/ Bucuresti).

Perfect Zero For Infinity s-a format in primavara anului 2010 in Bucuresti, avand in componenṭa pe Sorin Bădulescu(E.M.I.L.),  Vlad Staricu (Pistol cu Capse), Alexandru Guta ( The Boy Who Cried Wolf), Dragos Drunea (Crize, Cap de craniu) si Octavian Mihai.

Stilul abordat este unul nou pentru Romania, fiind o combinație de punk rock, post hardcore si metalcore.

Au inregistrat un demo care contine patru piese, iar la sfarsitul anului 2013 au inceput inregistrarea albumului de debut.

Au cantat in deschidere cu americanii de la H20 si isi propun sa depaseasca granitele tarii, urmeaza filmarea unui videoclip la piesa Can U See Me .

Pentru prima oara membrii mai multor trupe populare din underground formeaza acest grup cu intentia de a face cunoscut un stil foarte popular in afara dar mai puțin cunoscut aici, incercand sa adune in același loc un public orientat catre partea mai dura a muzicii cat si un public orientat catre partea mai soft a punk rock-ului.

Key to the Crown isi doreste sa arate o noua fata a metalului/metalcorului iubitorilor de muzica din underground-ul romanesc.
Trupa s-a format in vara anului 2013, sustinand concerte alaturi de trupe ca Berserkers, Apa Sambetii si Crimena.

Membri:
Andrei Vlad – Voce
Roșioru Sabin – Tobe
Făgăraș Robert – Chitara
Marin Gilbert – Chitara ritm
Petre Mihnea – Bass

RSVP: https://www.facebook.com/events/629286593775267

Evenimentul va incepe de la orele 21:oo, iar pretul unui bilet este de 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*