Concert Nervosa in premiera la Bucuresti

mum 58 - Copy

Duminica 26 iunie 2016, seara thrash metal in Club Fabrica (Bucuresti)!

NERVOSA (Brazilia)

 

web.facebook.com/femalethrash

In 2010 trei thrasherite din São Paulo puneau bazele formatiei Nervosa. In iunie 2016 trupa va sustine un turneu european urias, Bucurestiul fiind si el pe harta, in premiera pentru gasca braziliana!

Urmase ale trupelor Destruction si Sodom, dar cu o abordare minimalista, care trimite mai degraba la Toxic Holocaust decat la continuatorii standard ai thrashului teuton, Nervosa lanseaza in iunie „Agony”, cel de-al doilea album al trupei sub egida prestigioasei case de discuri Napalm Records.

————————-

WAR-HEAD (Croatia)

www.facebook.com/pages/War-Head/204972196183972

War-Head isi definesc stilul muzical „Deathrash for Armageddon Millenium” (o combinatie de old school thrash si death metal). Obisnuiti cu turneele, croatii au deschis de-a lungul anilor pentru multi titani ai genului: Tankard, Grave Desecrator, Nifelheim, Violator si Nervochaos, iar in 26 iunie revin la Bucuresti, de aceasta data in deschiderea turneului Nervosa.

————————-

OTHER EYES WISE (Anglia)

web.facebook.com/othereyeswise

La randul lor, londonezii vor reveni la Bucuresti, dar pentru prima data intr-un concert de club. Other Eyes Wise este pata de diversitate a concertului. Discreti in prezentari, se recomandata totusi a fi pe placul celor care asculta Meshuggah, Kyuss, Machine Head sau Mastodon.

————————-

PYROBLAST (Bucuresti)

web.facebook.com/pyroblastthrash

Pyroblast s-a format in 2014, dar si-a inceput efectiv activitatea la inceputul anului 2016, cand a sustinut primele concerte in diferite cluburi bucurestene. Influentele principale ale trupei sunt: Havok, Megadeth, Slayer, Testament si Anthrax. Pe 26 iunie Pyroblast sustine primul examen scenic serios, fiind aleasa singura formatie romaneasca in deschiderea acestui regal thrash metal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*