Concert Kultur Shock si Niste Baieti in 12 decembrie la Bucuresti

Kultur Shock

Trupa de balkan-gypsy-punk metal Kultur Shock va concerta pe 12 decembrie în Bucureşti în The Silver Church Club. Seara va fi deschisa de trupa Nişte Băieţi!

Kultur Shock este o trupă de muzică gipsy-punk înfiinţată în 1996 în Seattle (USA) de către bosniacul Gino Yevdjevich, un rock star din Sarajevo refugiat în Statele Unite în urma războiului din anii 1992-1994, cu ajutorul celebrei Joan Baez. Kultur Shock are o componenţă foarte diversă (6 muzicieni proveniți din Bulgaria, Croația, Bosnia, Japonia și Statele Unite) şi s-a specializat într-un amestec de rock metal şi punk cu puternice influenţe balcanice. De-a lungul celor 12 ani a susţinut peste 600 de concerte şi a fost comparată cu trupe precum Manu Chao şi Gogol Bordello. Muzica lor nu are granițe, influenţele teritoriale sunt unite într-un spirit punk adevărat. Kultur Shock se autodefineşte ca “a live band of blue-collar immigrants”.

Biletele pentru concertul din Bucureşti se găsesc în reţeaua Eventim (on-line şi prin magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Humanitas şi în magazinul Ollie Gang Shop (Blănari nr 12)

Preţul biletelor: 35 lei (până în seara concertului).

Preţul biletului la intrare: 50 lei

Un eveniment MHO Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*