Concert Insane, The Boy Who Cried Wolf & Perfect Zero for Infinity pe 10 mai 2014 in Question Mark

insane

Sambata, 10  mai, incepand cu ora 21:00 trupa maghiara Insane revine in Question Mark. Trupele care vor deschide seara sunt The Boy Who Cried Wolf si Perfect Zero for Infinity. Evenimentul este organizat de Distroy Booking.

Formata in 1999, trupa Insane este una din cele mai importante formatii de metal/core din Ungaria.  Pana in present au sustinut peste 350 de show-uri live in 21 de tari, lansat trei albume, doua EP-uri si sase videoclipuri. Au sustinut patru turnee europene si au cantat pe aceeasi scena cu trupe ca Soulfly, PRO-PAIN, Napalm Death, Diecast, 4LYN, Deep Insight, Ektomorf, D.R.I. si multi altii.

Trupa a primit trei nominalizari in cadrul premiilor Viva Television pentru “Cea mai buna trupa rock maghiara”.

Insane inseamna:

Gábor Érsek – Tobe

Bertalan Tóth – Voce

Tibor Takács – Chitara

Zoltán Kovács – Chitara

Ádám Németh – Bass

Prima incercare serioasa catre un post-hardcore american spre zona Every Time I Die sau Converge, The Boy Who Cried Wolf este rezultat al colaborarii intre membri Chester, Breathelast si White Walls. Trupa are deja la activ un EP – foarte bine primit de presa de specialitate – cat si o serie de materiale video pe masura.

Albumul lor de debut, “Bad Time Stories”, lansat in 2013 si produs la Next Dog Studio de catre Marius Costache poate fi ascultat si downloadat de pe pagina de bandcamp a trupei: http://tbwcw.bandcamp.com

The Boy Who Cried Wolf inseamna:

Alex – Tobe

Bogdan – Chitara / Voce

Serban-Ionut – Bass

Mihai – Voce

Perfect Zero For Infinity s-a format in primavara anului 2010 in Bucuresti, avand in componenṭa pe Sorin Badulescu(E.M.I.L.),  Vlad Staricu (Pistol cu Capse),  Alexandru Guta ( The Boy Who Cried Wolf), Dragos Drunea (Crize, Cap de craniu) si Octavian Mihai.

Stilul abordat este unul nou pentru Romania, fiind o combinație de punk rock, post hardcore si metalcore.

Au inregistrat un demo care contine patru piese, iar la sfarsitul anului 2013 au inceput inregistrarea albumului de debut.

Evenimentul incepe de la orele 21:00, iar pretul unui bilet este de 20 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*