Concert GRIMEGOD, GOTHIC, ABIGAIL, L.O.S.T. in Bucuresti

Bestial Records prezinta: ultimul concert de metal greu intr-un club bucurestean, pana la toamna! Sambata 2 iunie 2012 are loc Metal Under Moonlight editia a XXIX-a. Patru formatii cu vechime in undergroundul autohton!Pe scena vor urca: GRIMEGOD (Arad), GOTHIC (Petrosani), ABIGAIL si L.O.S.T. (Bucuresti)

GRIMEGOD (psychedelic downtempo death metal/Arad)
http://www.facebook.com/pages/Grimegod/113012998716375
Una din cele mai vechi formatii romanesti de metal greu ajunge pentru prima data la Bucuresti, dupa o pauza de mai bine de un an. In cei peste 20 de ani de activitate GRIMEGOD a impartit scena cu trupe de calibru, precum Tiamat, Crematory, Nevergreen, Mystic Circle, The Haunted, Destruction, timp in care a lansat si 4 albume. Primul se numeste „Under the Sad and Silent Sky”, a fost produs in 1995, iar pe 2 iunie va fi prezentat intr-o noua maniera, la Ageless Club.

GOTHIC (gothic death metal modern/Petrosani)
http://www.facebook.com/Gothic.Romania
Avand la activ peste 400 de concerte in cele doua decenii scurse de la infiintare, GOTHIC este de departe o trupa extrem de bine primita in capitala. Cu o noua componenta si cu un set solid de piese proaspete, Gothic va prezenta in premiera cel de-al treilea album, „Expect The Worst”, prevazut sa apara in doar cateva saptamani.

ABIGAIL (doom death metal/Bucuresti)
http://www.facebook.com/AbigailDoom
Cea mai longeviva formatie de doom-death din Romania, ABIGAIL, va avea prima aparitie scenica in fata fanilor bucuresteni, in acest an. Cu o directie muzicala care a trecut prin multe metamorfoze de-a lungul anilor, dar care a ramas tot timpul proaspata si originala, Abigail a aparut mereu pe scena alaturi de cele mai selecte gasti metal (Katatonia, Lake of Tears, Ava Inferi, Cynic si Testament fiind cele mai sonore nume in zona nobila a rockului). Formatia promite un setlist adaptat la contextul evenimentului si ne pune la incercare curiozitatea, promitand ca vor folosi in premiera in Romania instrumente atipice pentru Abigail.

L.O.S.T. (melodic death metal/ Bucuresti)
http://www.facebook.com/wearelost
Desi este cea mai tanara trupa din cele 4 care vor sustine recitaluri pe 2 iunie la Ageless Club, L.O.S.T. este cea care vine cu cele mai solide nume de afara alaturi de care a prestat. Pornind de la exceptionalul concert din 2006 cand, la doar doi ani de activitate L.O.S.T. deschidea concertul Obituary, mii de spectatori aveau sa-i mai vada pe scenele mari, alaturi de Behemoth, Dismember, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom si Hammerfall. L.O.S.T. se pot mandri si cu faptul ca a fost prima trupa romaneasca de metal care a cantat vreodata in Grecia (in 2007).

Evenimentul va avea loc in club Ageless, sambata, 2 iunie 2012, incepand cu orele 19:00. Pretul unui bilet este de 20 de lei.

Nu uitati ca Bestial Records (in parteneriat cu Axa Valaha) va mai asteapta la un concert de calibru: Agathodaimon in premiera la Bucuresti! Vineri 18 mai 2012, Club Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50). In deschidere: Frostmoon Eclipse si Sephirah (Italia), Kathaarsys (Spania) si Sincarnate (Bucuresti). Pret billet: 50 lei.

 Sursa: Bestial Records


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*