Concert DINUMBRA si AXIAL LEAD in Metalcave Constanta

Sambata, 7 aprilie, incepand cu ora 21:00, DINUMBRA si AXIAL LEAD isi continua seria aparitiilor live, cantand pentru prima data pentru publicul constantean.

Concertul va avea loc in clubul Metalcave din Constanta, bd. Tomis nr.44, la subsol (fostul „Epoca Metalelor”). Pretul unui bilet este de 10 RON.

DINUMBRA, formata in anul 1998, este una dintre primele trupe din Romania care a folosit elemente psihedelice si industriale in combinatie cu doom/death metal. Ep-ul Santandrei, lansat in octombrie 2012 pe www.dinumbra.ro, a marcat o noua evolutie in soundul formatiei prin alternanta riff-urilor grele cu pasaje melodioase menite sa evoce mituri si legende de pe meleagurile noastre. In prezent, DINUMBRA are un nou vocalist, un EP lansat recent, idei noi si este gata de un nou show incendiar.

AXIAL LEAD este un nume nou aparut in underground, traind intens atmosfera primelor concerte din cariera. Grupul abordeaza un stil ambitios, imbinand metal-ul cu muzica progresiva si experimentala. Ritmurile dinamice si schimbatoare, liniile vocale neconventionale si tematica suprearalista reprezinta un amestec eterogen de idei care va stimula pana si pe cel mai pretentios iubitor de muzica.

sursa: DINUMBRA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*