Concert Byron pe 12 februarie in Oradea

byron oradea 12 feb

Vineri, 12 februarie 2016, trupa Byron concertează in Oradea la Filarmonica de Stat (str. Moscovei nr. 5), prezentând noul album de studio „Eternal Return” lansat la sfârșitul anului trecut. Concertul va începe de la ora 20:00, iar pretul unui bilet este de 2o de lei.

Albumul Eternal Return, lansat prin Universal Music România, a fost înregistrat vara trecută la studiourile Windmill Lane din Dublin, mixajul fiind făcut de Dan Georgescu și trupa Byron la Premium Artist Studios în București. Masterul a fost realizat la studiourile Abbey Road din Londra de către Frank Arkwright, ce a mai lucrat cu artiști precum Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro și alții.

Albumul se găsește atât în format digital (download pe iTunes, Google Play, Amazon mp3; streaming pe Deezer, Zonga, Spotify) cât și fizic (CD audio în librăriile Cărturești, la comandă pe www.emag.ro și www.getmusic.ro). De asemenea, albumul este disponibil și în High Resolution Sound (24 bit / 96 kHz) pe Tidal, Qobuz și highresaudio.com, ascultătorii putând astfel avea o experiență mult superioară celei unui CD obișnuit (utilizând echipamente compatibile High Res precum căștile Sony MDR1A și Walkman-ul NWZ-A15).

Pe noul album, cei de la Byron pășeșc pe granița fină dintre rock-ul alternativ și cel progresiv, cu refrene ample, melodice, susținute de riff-uri de chitară mai zgomotoase ca până acum – precum în primul single „Marea” (varianta în română a piesei „The Sea” de pe album). Momentele liniștite sunt, în consecință, și mai evocative, single-ul „Little by Little”, de exemplu, având o atmosferă nostalgică, melancolică, potrivită cu poziția sa în dreptul lunii noiembrie din calendarul intern al albumului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*