Concert Bucovina in Oradea pe 20 martie 2015

Pe 20 martie Bucovina ajunge din nou în Oradea, după o absenţă de 3 ani, şi vă invită la o seară turbată de “folc hevi blec” metal în Shadows Club, avându-i ca invitaţi pe N.O.R. La concert vor fi disponibile şi ultimul album al trupei, “Sub Stele”, precum şi tricouri“Sub Stele” şi “Spune, Tu Vânt” pentru băieţi şi fete, hanorace şi alte materiale promoţionale.

Aleasă pentru a două oară consecutiv drept Best Romanian Metal Band în topurile anuale ale publicaţiei Metalhead, formaţia Bucovina anunţă un an foarte bogat în evenimente. Pentru că în 2015 se împlinesc 15 ani de la primul concert Bucovina (6 octombrie 2000, Suceava), începutul verii va aduce un digipack aniversar de colecţie şi un pachet ultra-special pentru suporterii care vor să intre în posesia unei bucăţi de istorie autentică a trupei.

Confirmată ca una dintre puţinele trupe româneşti la Metalhead Meeting 2015, Bucovina intenţionează să susţină peste 15 concerte în România în prima jumătate a anului, simultan cu înregistrările celui de-al patrulea material discografic, ce va fi lansat la mijlocul toamnei.Cel mai recent album al trupei a intrat direct pe locul 8 în topul de specialitate al prestigioasei publicaţii online Metal Storm şi a primit recenzii favorabile din partea a numeroase publicaţii şi bloguri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*