Concert Aura Noir in Club Fabrica

aura noir

Super-grupul norvegian Aura Noir revine in Bucuresti pe data de 28 mai, cu un concert in Club Fabrica. Black-thrash-erii au mai vizitat Romania in urma cu doi ani si jumatate, ca headlineri ai festivalului November To Dismember, unde au prezentat un show memorabil.

Autoproclamata ca „the ugliest band in the world”, trupa Aura Noir a fost infiintata in urma cu aproximativ 23 de ani de Aggressor (Virus, ex-Ved Buens Ende) si Apollyon (Lamented Souls, ex-Immortal, ex-Dodheimsgard). Din 1996, Blasphemer (Twilight of the Gods, ex-Mayhem) este chitaristul formatiei Aura Noir, iar formula actuala este completata de tobosarul Tank (Obliteration, Spectral Haze), care a venit in trupa in 2011. Aura Noir este primul grup care a semnat cu Tyrant Syndicate Productions, casa de discuri infiintata de Fenriz.

Dupa controversatul accident suferit de Aggressor in 2005, care pana atunci era tobosar, trupa Aura Noir a avut o pauza in activitatea live, iar de cand a revenit pe scena concertele s-au rarit la numar. Din 2011, Aggressor a devenit vocal in Aura Noir, iar de-atunci fiecare show sustinut de aceasta trupa este considerat un regal al fanilor black-thrash metal.

Biletele pentru concertul Aura Noir din Club Fabrica se pot achizitiona prin intermediul retelei Eventbook, la pretul de 60 de lei in presale si de 80 de lei in ziua concertului. Numarul biletelor este limitat la 300.

Organizatorul acestui eveniment este The Guest, care va reveni in curand cu alte noi informatii legate de program, acces si opening act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*