Concert Artillery pe 15 februarie 2014, in Bucuresti

Sub egida Romanian Thrash Metal Fest – Inheritance, RTMC are placerea sa anunte reprogramarea concertului Artillery care trebuia sustinut in cadrul RTMFest 2013, pentru data de 15 februarie 2014, ora 20:00, in club Fabrica. Dupa cum v-am informat deja, posesorii de bilete RTMFest 2013 vor putea intra GRATUIT la acest concert, daca vor prezenta biletul RTMFest la intrare, chiar daca acesta a fost folosit pentru accesul la RTMFest 2013.
Cateva detalii tehnice:
Cei care au avut biletul RTMFest cumparat online sunt rugati sa aiba la ei biletul de acces re-printat pentru a putea fi comparat cu cel deja existent.
Cei care au avut acces in baza aplicatiei de mobil sunt rugati sa o prezinte din nou la intrare.
Pentru orice dificultate legata de printarea sau afisarea tichetului de acces pe mobil, aceasta va putea fi solutionata printr-un e-mail la contact@iabilet.ro.
Membrii trupelor care au participat la RTMFest 2013 au acces gratuit.
Pentru cine nu are bilet RTMFest 2013, pretul de admitere va fi 30 lei in presale (pana pe 14 februarie inclusiv) si 40 lei in ziua concertului. Mai multe detalii in curand.
Va reamintim ca Artillery se prezinta la apel cu un show de 90 de minute bazat in principal pe albumul istoric By Inheritance – 1990.
Recitalul Artillery si Romanian Thrash Metal Fest sunt productii exclusive Romanian Thrash Metal Club.
Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*