Concert aniversar Marchosias in Cluj Napoca

marchosias

Evenimentul este organizat in colaborare de Nomad Events, Hard Club si Marchosias.

Suport formatii : 15 lei

Marchosias:
Marchosias ia finta in luna decembrie a nului 2010, ocazie cu care se naste o varianta prematura a piesei „Moments of Falling”. Din 2012 trupa este prezenta pe scenele din tara cat si din strainatate, impartind scena cu artisti precum Dark Funeral, Satyricon, Primordial, Bloodbath si multi altii. Anul 2015 aduce cu ocazia implinirii a 5 ani de existenta doua materila split, primul aparut pe 14 septembrie alaturi de formatiile Lostbone, Decease, Implant Pentru Refuz si Targ3t. Cel de-al doilea split apare pe data de 5 octombrie alaturi de formatia bucuresteana Akral Necrosis, prieteni apropriati de-ai trupei, cu care de-a lungul timpului au existat diverse colaborari.

Mørke – voce
Csaki Romeo – chitară bass
Edward Negrea – chitară
Stefan Gheltu – chitară
Jose Morales – tobe

Facebook:
https://www.facebook.com/MarchosiasOfficial
Youtube:
https://www.youtube.com/user/marchosiasband

Angerseed:
ANGERSEED se infiinteaza la initiativa lui Peter D. Maniak la finele anului 2007. De atunci trupa are o activitate concertistica constanta, impartind scena cu nume sonore ale Death Metalului, cum ar fi : Behemoth, Asphyx, Cryptopsy, Tankard, Krisiun, Decapitated, Hate, Septicflesh, Anaal Nathrakh, Kataklysm, Arch Enemy, Fleshgod Apocalypse, Amorphis, Sear Bliss, Rotten Sound.
Primul material discografic apare in anul 2010, purtand titlul “The First Seeds (Before The Reign Of Anger)”, urmat de un al doilea material “Dawn of a New Kingdom” in anul 2012.

Peter D. Maniak – Vocals
Viktor Nagy – Guitar
Péter Fehértóy – Guitar
Csaba Bodnár – Bass
Attila Szendi – Session Drums

Facebook:
www.facebook.com/Angerseed

Nigromantia:
Nigromantia a fost infintata in anul 2009, in partea estica a Ungariei. Primele experiemnte ale trupei apar in zona metalului extrem, pe-alocuri simtindu-se influente simfonice. Primul demo intitulat „Visions of Death”, care contine 3 piese, a fost lansat in anul 2009, primind multe reactii pozitive. De asemena apare si primul EP al trupei, „Blind Faith”, lansat in 2011 nu doar in Ungaria, cat si in intreaga europa. Anul 2012 aduce albumul de debut „Inherited Burden”, lansat sub egida Noisehead Records din Austria.

Krisztián Gaál – bass, vocals
Péter Kiss – lead guitar
David Egri-Kiss – rhythm guitar
Gergo Gazdag – drums

Facebook:
https://www.facebook.com/Nigromantia

Invader
Invader, o formatie de melodic death infiintata in luna septembrie a anului 2013, in orasul Lupeni, Hunedoara. Au participat la numeroase festivale (BarockFest 2014, Metalurgia 2014, Revolution Festival Timisoara 2015, Route68 Summerfest, (unde au si castigat locul I)si in finala concursului GBOB Romania,etc. Acum scurt timp au scos primul lor EP „Sons of a Dying Sun” (Piesele fiind inregistrate, produse, mixate si masterizate de Huppogrammos si Sol Faur.), cu influente din formatiile care au definit acest gen, unele dintre ele fiind : At The Gates, Hypocrisy, Dark Tranquility sau Carcass.

Lazar George (Voce)
Alin Gherghe (Chitara Solo)
Razvan Maxim (Chitara Ritm)
Bogdan Pavel (Tobe)
Alex Soare (Bass)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*