Comeback Kid pentru prima oara in Romania

Canadienii de la Comeback Kid, nume etalon al scenei internationale de hardcore&punk, ajung pentru prima data in Romania marti, 8 iulie, in Club FABRICA (Str. 11 Iunie, nr. 50) din Bucuresti. In deschidere vor urca pe scena trei trupe renumite din hardcore-ul romanesc: Rock N Ghena, The Boy Who Cried Wolf si Killer Victim.

Spectacolul din Club Fabrica va avea loc in cadrul unui eveniment oferit de Mighty Owl Productions si METALHEAD Romania, sub egida Urban Metal! Canadienii ajung pentru prima data in Romania cu ocazia promovarii noului album, Die Knowing, lansat la inceputul acestui an, disc despre care Punknews.org scrie ca este cel mai complex album al celor de la Comeback Kid.

De la lansarea albumului de debut, Turn It Around, in 2003, Comeback Kid a devenit o forta de necontestat in scena hardcore. Aflata la al cincilea material discografic din cariera, Comeback Kid reprezinta intensitatea hardcore si influenta scenei skate-punk a anilor 90, Comeback Kid inseamna heavy, dar melodic. Baietii au avut concerte in toata lumea: din America de Nord pana in Europa, Asia, Australia si America de Sud.

Biletele costa: 40 de lei  – pe www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete/ sau pe www.eventim.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro si 50 de lei – la intrare, in ziua concertului.

Facebook Event: www.facebook.com/events/838378432854966/

Invitati special in cadrul acestui eveniment sunt:

Rock N Ghena. Genul: hardcore metal. Locul infiintarii trupei: Mangalia. Trupa se declara: “Un grup de prieteni ce considera ca muzica hardcore nu este pentru bani, faima sau industrie. Suntem nascuti hardcore, traim hardcore si murim hardcore. Pe scena suntem la fel ca in viata reala. Nu este nimic fals”.

Trupa isi promoveaza actualmente noul produs discografic, The Outcome Of Our Rage, disc primit excelent in prima parte a turneului national.

The Boy Who Cried Wolf. Genul: post-hardcore. Locul infiintarii: Bucuresti. The Boy Who Cried Wolf reprezinta prima incercare serioasa catre un post-hardcore american, spre zona Every Time I Die sau Converge. The Boy Who Cried Wolf este rezultat al colaborarii dintre membrii trupelor Chester, Breathelast si White Walls. Trupa are deja la activ un EP – foarte bine primit de presa de specialitate – cat si o serie de materiale video pe masura.

Killer Victim. Genul: hardcore-meta-punk. Locul: Bucuresti. Pe pagina lor de Facebook scrie: “Killer Victim este felul nostru de a ne exprima neincrederea sau mania, ura sau dragostea, frustrarile sau anxietatatile intalnite de-a lungul vietii. Nu fi o victima! Reactineaza si lupta! Controleaza-ti propria viata!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*