Comeback Kid pe 8 iulie in club Fabrica

Comeback Kid, nume etalon al scenei hardcore/punk internationale, ajunge pentru prima data in Romania pe data de 8 iulie, in clubul Fabrica din Bucuresti in cadrul unui eveniment oferit de Mighty Owl Productions si METALHEAD Romania sub egida Urban Metal !

Bilete pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ dar si pe www.eventim.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro

De la lansarea albumului de debut in 2003, canadienii de la Comeback Kid au devenit o forta de necontestat in scena hardcore. Aflat la al cincilea material discografic din cariera, Comeback Kid reprezinta intensitatea hardcore si influenta scenei skate punk a anilor 90, inseamna heavy dar melodic, inseamna pasiune si dedicare. Comeback Kid a concertat in toata lumea, din America de Nord si pana in Europa, Asia, Australia si America de Sud, iar showurile grupului sunt o dovada clara al spiritului hardcore, fara compromis, prezentat si respectat asa cum a fost el conceput.

Invitati speciali in cadrul evenimentului sunt:

Rock N Ghena – hardcore metal – Mangalia

Rock N Ghena este o expresie a muzicii hardcore, o calatorie inceputa in 2000 in Mangalia. Cum trupa declara, ‘un trup de prieteni ce considera ca muzica hardcore nu este pentru bani, faima sau industrie. Sunte nascuti hardcore, traim hardcore si murim hardcore.’
‘Pe scena suntem la fel ca in viata reala. Nu este nimic fals.’

Trupa isi promoveaza actualmente noul produs discografic, The Outcome Of Our Rage, disc primit excelent in prima parte a turneului national.

The Boy Who Cried Wolf – post-hardcore – Bucuresti

The Boy Who Cried Wolf – Prima incercare serioasa catre un post-hardcore american spre zona Every Time I Die sau Converge, The Boy Who Cried Wolf este rezultat al colaborarii intre membri Chester, Breathelast si White Walls. Trupa are deja la activ un EP – foarte bine primit de presa de specialitate – cat si o serie de materiale video pe masura.

Biletele la acest concert pot fi achizitionate prin www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ la urmatoarele preturi:

– 40 lei pana pe 1 mai
– 50 lei pana pe 24 iunie
– 60 de lei pana pe 8 iulie inclusiv la intrare

Biletele fi procurate si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si in online de pe www.myticket.ro, www.eventim.ro si www.bilete.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*