Chitaristul trupei CAP DE CRANIU vorbeste despre schimbarile de componenta

Chitaristul trupei CAP DE CRANIU, Calin Raduta, a declarat urmatoarele cu privire la schimbarile recente de componenta:

„Acum ceva vreme ma gandeam cu bucurie uitandu-ma cum decurg lucrurile in aceasta trupa. Eram toti impreuna de mai mult de 3 ani, dar lucrurile s-au schimbat brusc intr-un timp foarte scurt si au plecat rand pe rand 3 membrii din aceasta trupa. Oarecum mi se spulberasera visele, atat mie cat si lui Razvan, dar din fericire speranta si pasiunea mor ultimele.
Cred ca am avut noroc, pentru ca dupa toata aceasta perioada neagra, l-am cunoscut pe Mihai (ex-DAYS BEFORE DISSAPERANCE). Il stiam de ceva ani pentru ca il ascultasem live de multe ori si imi placea foarte mult cum baga vocea la DAYS BEFORE DISSAPERANCE. Norocul a fost nu doar pentru ca l-am cunoscut, dar faptul ca deja de ceva vreme plecase din acea trupa si faptul ca a acceptat imediat si cu entuziasm sa se alature trupei CAP DE CRANIU. Desi il apreciam foarte mult ca vocal pe Dragos si nu credeam ca l-am putea vreodata compara cu altcineva, acest Mihai ne-a demonstrat contrariul. Mihai este un om plin de energie pozitiva in ceea ce consta entuziasmul si tehnica, dar si un om cu energie „negativa” (in sensul bun) in ceea ce consta imaginea trupei. El s-a integrat astfel foarte usor in gasca asta si chiar daca liniile vocale erau foarte grele, acesta le-a invatat destul de usor, poate chiar le-a facut sa sune si mai complexe. Inainte eram o trupa cu doi chitaristi, iar acum suntem una cu doi basisti. Primul pe care l-am luat la probe a fost Paul (ex-INSIDE OUT, ex-DAYS BEFORE DISSAPERANCE, ex-PROOF). Nu ne-am gandit la „portofoliu” in momentul in care l-am chemat la sala, dar a fost printre putinii, din cei care s-au aratat interesati, care au trimis ca proba filmari cantand la bass piese CAP DE CRANIU. Desi suntem o trupa pretentioasa in ceea ce consta tehnicitatea, aici am pus mai mult pret pe devotament. Pe Robert „Sep” Pieptan (TAINE) cred ca il stiu multi si nu cred ca este nevoie de o introducere, dar in ceea ce priveste CAP DE CRANIU ne-am bucurat de entuziasmul lui si nu ne-am gandit nici o clipa ca nu isi are locul in trupa. In formula actuala lucrurile merg din ce in ce mai bine si nu mai este mult pana vom lansa I’ll Kill if I Live. Detaliile despre lansare vor fi facute publice mai tarziu.”

Componenta formatiei in momentul de fata este urmatoarea:

Mihai Ionescu – voce (2011 -)
Calin Raduta – chitara (2007 -)
Paul Nicolae – bas (2011 -)
Robert „Sep” Pieptan – bas (2011 -)
Razvan Raduta-Penda – tobe (2007 -)

Primul album de studio al trupei va purta numele I’ll Kill If I Live si este prevazut a fi lansat la inceputul anului 2012 prin intermediul Metalfan Records Division. Albumul va fi lansat intr-o versiune de carcasa jewelcase ce va contine un booklet intr-un format special, grafica fiind semnata Calin Raduta, liderul trupei si principalul compozitor CAP DE CRANIU. Mai jos puteti vedea videoclipul piesei I’ll Kill If I Live:

Sursa: Calin Raduta (CAP DE CRANIU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*