CAP DE CRANIU – o noua schimbare de componenta, detalii despre noul videoclip


Calin Raduta, liderul formatiei CAP DE CRANIU a anuntat faptul ca basistul Robert „Sep” Pieptan (TAINE) a parasit trupa: „La bas a ramas doar Paul. Din pacate Sep nu are timp sa invete piesele si s-a retras. Mi-a zis ca se astepta sa fie mai simplu, dar si-a dat seama ca e complicata treaba si ii este greu sa invete atatea piese, neavand nici prea mult timp.”
Videoclipul piesei I’ll Break You Again Tomorrow ce va figura pe albumul „I’ll Kill If I Live” a fost filmat alaturi de vocalistul formatiilor HANG HIM si WHEEL OF DISCORD, Vicentiu Busuioc „Averac”. Partea de voce pentru piesa I’ll Break You Again Tomorrow a fost re-inregistrata pentru filmarea videoclipului. Componenta formatiei in momentul de fata este urmatoarea: Mihai Ionescu – voce (2011 -) Calin Raduta – chitara (2007 -) Paul Nicolae – bas (2011 -) Razvan Raduta-Penda – tobe (2007-).

Albumul va fi lansat intr-o versiune de carcasa jewelcase ce va contine un booklet intr-un format special, grafica fiind semnata Calin Raduta, liderul trupei si principalul compozitor CAP DE CRANIU. Discul preavzut a fi lansat la inceputul anului 2012 prin intermediul Metalfan Records Division (www.metalfan.ro).
Mai jos puteti vedea videoclipul piesei I’ll Kill If I Live:

Pentru mai multe detalii privind activitatea celor de la CAP DE CRANIU , puteti accesa pagina oficiala de Facebook (http://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial) a trupei.

Sursa: metalfan.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*