CANNIBAL CORPSE lucreaza la un nou album

Celebra formatie death metal, CANNIBAL CORPSE, au intrat in studio pentru a incepe lucrul la cel de-al 12-lea album. Pe post de producator va fi nimeni altul decat Erik Rutan (HATE ETERNAL), alaturi de care trupa americana a mai lucrat in trecut. CANNIBAL CORPSE vor inregistra in studioul Sonic Ranch studios din Texas. Alex Webster si Eric Rutan au declarat:
„Dupa ce am petrecut ultimele 7 luni in sala de repetitie lucrand la piese, suntem entuziasmati ca putem incepe inregistrarile” spune Alex Webster.”Colaborarea cu Erik Rutan pe ultimele doua albume a fost un adevarat succes, asa ca ne-am decis sa lucram cu el, iar ca sa dam o nota de prospetime ne vom intoarce in studioul Sonic Ranch, unde am mai inregistrat cateva albume in trecut. Suntem curiosi de rezultatul combinatiei – avem sentimentul ca ar putea iesi cel mai bun album al nostru.”
„A lucra alaturi de CANNIBAL CORPSE a fost pentru mine absolut entuziasmant, avand in vedere ca suntem la al treilea album pe care-l facem impreuna.” declara Erik Rutan,  producatorul albumelelor Kill (2006) si Evisceration Plague (2009).

„Suntem hotarati sa facem cel mai bun album posibil. Toata lumea este total dedicata, iar noul material este extraordinar. Va fi o combinatie intre stilul old school CANNIBAL CORPSE cu cel nou, mai brutal, dinamic si agresiv. Astept cu nerabdare provocarea de a face din acest album un adevarat monstru!”

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*