Cancer Bats se pregatesc pentru concertul din Fabrica

Canadienii de la Cancer Bats revin pentru a doua oara in Romania, pe data de 2 iunie 2013 pentru a-si promova cel mai nou material discografic “Dead Set on Living”, lansat pe 16 aprilie 2012. Pe pagina oficiala a formatiei a aparut o aplicatie prin care fanii pot da „attening„ la evenimentul care va avea loc in clubul bucurestean Fabrica.

Biletele se gasesc duminica la intrare in club la pretul de 30 de lei. Totodata, clujenii de la Diamonds Are Forever alaturi de Breathelast si moldovenii de la Friday Keeps a Secret au anuntat ca sunt pregatiti sa darame Fabrica alaturi de Cancer Bats.

Cine sunt Cancer Bats?

Din 2004 până în ziua de azi, amestecul hardcore, southern metal și punk rock au făcut cvartetul să urce ștacheta constant și să își întreacă permanent limitele într-un ritm mai mult decât agresiv. Elementul cheie însă a fost și va rămâne pasiunea și ambiția. Trupa are la activ patru albume și sase EP-uri, numeroase concerte și turnee, ei continuând aventura muzicală și în afara scenei. Apariții în cadrul MTV sau Kerrang!, festivaluri de calibrul Sonisphere, cât și nominalizări internaționale vorbesc de la sine. Însă baza solidă de fani, prieteni și solidaritatea se datorează spiritului în sine (sursa: paginia de facebook a evenimentului)

Concertul este organizat de  The Shelter Agency.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*